Bu ülkede insanlar çok yanlış bilgilendiriliyor.bir ara ben okul yıllarındayken ford focuslar piyasaya böyle girmişti.en iyi viraj alan araba ödülü gibi birşey vardı.ama sonradan görüldü ki birçok kişi virajı alamayıp etiket oldu.bunun ardından da ford tan bu ödül alındı denildi zira virajlarda sanıldığı gibi yol tutmadığı görüldü.belki alınmadı,ford bunu kasıtlı oarak açıkladı ki daha fazla mahkemelerle uğraşıp itibar kaybetmek istemedi.
Günümüzde ise insanlar esp ye aynı muameleyi çekiyor.puntom da sadece 1-2 kere devreye soktum,diyorum çünkü deneme ihtiyacı hissettim hernedense?şu an ki aracımda esp yok ve bu testin sağlamasını yaptım,sonucunda eğer aracı olmayacak şekilde yüklerseniz virajda sizi esp değil Azrail a.s gelir alır devreye sokar bunu anlamış bulunmaktayım ama binlerce belki de milyonlarca insan araçların içindeki elektronik donanımlara güvendirilip hiç yere canından ediliyor diye bakıyorum bu olaya.mutlaka olmalı ama reklamı bu yönde yapılmamalı.size sonuna kadar katılıyorum.