kardeşim güle güle kullan
kardeşim güle güle kullan
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Nice uzun kmlere.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Hayırlı olsun, gule gule bin![]()
seronet.blogspot.com
Selamlar 2014 punto 1.3 multijet manuel 90 bg secenegi yok mu sitesinde gozukmuyo ?
şuandada ayna gibi maşallah kış geçsin dediklerin yapılacak cemyanlız arabanın şu hantallığını bi atlatabilsem..95 bg ama çok cansız..bunu almadan önce polo kullanıyodum arkadaşın şirketten kiralık..araba 2 bin km de sıfır daha ben böyle abartıları elbette sevmem ama hakkını vereyim 2 de 3 te arkaya yapıştırıyor adamı araba...4.5 kesiliyor atmıyor kendini ama 2 -3 te resmen kafa kaldırıyor araba
bi uzun yol yapayımda açıcam mooru bakalım
bu arada bu arac 2 yıl daha garantili...bugun amec.park taktrmaya gtmiştim sağolsun elektrkçim uyardı garantide sıkıntı olur yapmayalım diye..bir öncekie vomda yaptığım elektronik işlemler sıkıntı oluyomu cidden garantide
40 binde suan bakıma giricek amlum yılbaşı iş güc yoğun benim..önümüzdek hafta içi sokucam servise..sonrasında aklımda var zaten bira bğırtıp gelicem otobandazamanla açılır görücez bakalım
chip olaylarrı bana göre değil hiç bulşmam onlara
Berkant hayirli olsun yeni puntonAllah kaza bela vermesin.
hocam bundan inersem yine bir puntoya binerdim sanırımbenim olay model ve özellik yükseltmek ..ilk puntom 2009 gp active..boş sayılır...ikinciisi 2011 evo skydome nispeten full...bu ise 2013 lounge skydome en fulu arabada herşey var....ve arac tertemiz nokta hatasız ve garantili..birkaç sene binerim kısmet olursa inşallah ..
Yazlıkta bir amca vardı. İlk arabası baba yadigarı Skoda Favorit idi. Yıllarca baktı ona. Benim gözümde Türkiye'nin en temiz Favorit'iydi. Yıllar yıllar geçti. Favorit'e veda etti ama sonra gitti Fabia aldı. O paraya daha iyi arabalar alır mıydı? Gani gani. Ama adama neden diye sorduğunda Skoda diyordu. Direksiyonda o logoyu görmek ona babasını hatırlatıyormuş. Berkant abinin Evo'yu satıp ekstra masrafla yeni Punto alması tıpkı bunun gibi bir şey. Berkant abinin forumlarda yazdığı gönderilerden rahatça anlayabiliyorum. Kendisi Punto'yu çok seviyor ve duygusal bir bağ kurmuş. Ek olarak böyle güzel renge ve Punto'nun tüm donanımlarının bir araya geldiği bu araca ek para verilir diye düşünüyorum.
Zaten bizdeki en büyük yanlış araçlara ticari gözle bakmak. Rahat satar diye boş arabaya biniyoruz Polo gibi. (Marka ve Alman fanatikliğini hiç saymıyorum bile.) Araba keyif işidir. Para harcanır.Şu hayatta keyif alacağin nadir şeylere de para harcamayacaksak,neden mesai harcayalım. Punto da özellikle imkan yettikçe keyif almak için iyi bir tercih bence. Sürüşü,dizaynı,donanımı ile çok makbul gerçekten.
inan büyük keyifle okudum yazını cem..teşekkür ederim. seninde dediğin gibi punto benim için başlı başına bir aşk..ben '' fiat '' diye değerlendirmiyorum..punto tek başına benim için dünyanın en gözde arabası oldu..bunu söylemek gerekmez zira bu 3.cü puntom oldu ve her defasında da üzerine para koyarak yeniledim..( 2009 gp 24 bin tl..2011 evo 32 bn tl..2013 punto 42 bn tl ) ..kısmetse bunu birkaç sene kullanmak istiyorum bakalım sonrasında ne mi olur belki 2015 2016 yeni bir puntoAllah' a emanet ol kardeşim hayırlı kandiller..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri