Merhabalar Brava zaten Fiatın en donanımlı araçı çok dolu bir model ve bir o kadarda rahat ve konforlu ama parça ve yakıt konsunda sizi üzebilir diye düşünüyorum.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR..2 ADET FIAT BULDUM.BİRİNCİSİ 2003 MAREA LİBERTY 1.6 183000 14250TL.. 2.Sİ 2001 BRAVA ELX 1.6 FULL+FULL ARABADA YOK YOK ŞERİTTEN AYRILMA İKAZ A KADAR HERŞEY VAR FİYATI 14500TL..ARABAYI KIZIMDA KULLANACAĞI İÇİN NASIL BİR SEÇİM YAPMALIYIM SİZCE ARAÇLAR HAKKINDA FİKRİ OLAN VARSA LÜTFEN DEĞERLENDİRİRMİ.BENİM İÇİN BU SİTEDEKİ FİKİRLER ÇOK DEĞERLİDİR.SAYGILAR..
BU BRAVA 2001
Fiat Brava 1.6 ELX 2001 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 188531838
BUDA 2003 LİBERTY
Fiat Marea 1.6 Liberty 2003 Model 14.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 189880773
DEĞERLİ FİKİRLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN SONSUZ TEŞEKKÜRLER..SAYGILAR..
YA MAREA YADA BRAVA İNŞALLAH..
Merhabalar Brava zaten Fiatın en donanımlı araçı çok dolu bir model ve bir o kadarda rahat ve konforlu ama parça ve yakıt konsunda sizi üzebilir diye düşünüyorum.
Marea model olarak daha çok satıldı.Kullanımları hemen hemen aynı.Marea tercih edilebilir gibi.
bence temiz marea elx veya exclusive bakmalısın özellikle marea exclusive de kendinden kararan dikiz aynası 6 cd değiştirici elektrikli 4 cam elektrik kumandakı koltuk abs v.s. sis farı çelik jant, park sensörü gibi donanımlar standartır temizi bulunursa güzel bir lpg ile yakıt sıkıntı olmaktan çıkar bagajı bravaya göre geniş olduğundan tüp daraltmamış olur. aceleci olma temiz bir marea exclusive al full olsun sonradan taktıramıyacağın çok donanım var birde bu araçlarda şerit takip sistemi yoktur. bravanın dikkat ettiysen sağ yolcu hava yastığıda yok resimde, exculisive mareada 4 hava yastığı vardır bilginize elx olanlar yanlış bilmiyorsam 2002 öncesi en full 2002 sonrası exclusive en fulldür exclusive lüx paket bakacaksın full için artı 2002 önce daha atak 2002 sonrası azcık daha ekonomiktir bu motorların kağıt üstünde 2002 sonrası motor ufakda olsa üstündür ama 2002 öncesi daha atak sanırım şanzıman kaynaklı v.s. v.s kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden.
Değerli yorumlarınız ve fikirleriniz için sonsuz teşekkürler.bütçem en fazla 14000 ılduğu için bun fıatlara bakabildim.ikisi arasında bir seçim yapmak zorundayım.zaten hasta fıat cı olduğum için bundan sonrada bunların üst modellerini alacağım kesin.aracı kızımda kullanacağı için güvenliği üst düzeye bakarım diye düşünüyorum.tekrar sonsuz teşekkürler eder hayırlı günler dilerim.saygılar.hayırlısı bakalım.
2001 model araçta şerit takip sistemin olduğundan emin misiniz? kuvvetle muhtemel olmaması lazım. bunun haricinde ikisinin kullanımı neredeyse aynı. bagaj hacmi genişliği ve ikinci elinin (şahsi kanaatim) mareanın daha iyi olması ve daha fazla satılmış olduğu için yedek parça teminin daha kolay olma ihtimalinden ötürü marea bana daha alınabilir gibi geliyor
A.T.K.ve Y.
Değerli yorumlarınız için çoe teşekkür ederim.karar vermemde çok faydalı oldu.saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri