Gecmis olsun birader , foto gorunmuyor tan
Misafirlige gittigim bir yerde aracimi park ettim 1saat sonra dondugumde kaputun goctugunu gordum yok arkadas ne istersin milletin malindan hani evinin onune mi park ettim ara numaram var neden zarar veriyorsun veya cocuklarmi yapti bizde cocuktuk be kardesim ayip ya gercekten sovmemek icin zor tutuyorum kendimi![]()
Bilgi sahibi arkadaslar bu gocuge boyasiz ne gibi bi islem yapilabilir ne kafara maal olur ve tanidik bi ustasi olan arkadas varmi bu konuda yardimci olabilecek ? Simdiden tesekkurler
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (13/12/2014 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim
Gecmis olsun birader , foto gorunmuyor tan
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Geçmiş olsun, inşallah boyasız düzelebilecek bir şeydir.
Aslında ben de sizin gibi sayıp sövdüm baştan. sonra dedim ki: sayıp sövsen ne olur ana baba terbiye vermedikten, çocuk düzgün bir eğitim almadıktan sonra sonuç hiç bir zaman değişmeyecek. O yüzden de artık takmıyorum. Yazın aldığım lineamın sol arka kapısında da çocuğun biri daireler çizmişyapacak bişey yok. Gördük mü kızıyoruz ama sonuç değişmiyor.
geçmiş olsun tekrar. Yaptırmasanız da olur. Ben 3 yıldan fazla kullandım benzer şekilde hasarla. takılmayın bu kadar ( hem size em kendime söylüyorum yanlış anlamayın )
Aracın etrafına elektrikli tel + gece görüşlü güvenlik kamerası + en hassas ayarda alarm + saat başı nöbet değişecek dürbünlü tüfekli keskin nişancı..
Abartmadım dimi?
.
Geçmiş olsun, nazarlık niyetine dursun boşuna işlem yaptırmayın bence kaputa.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Benimde sol arka çamurlukta işlem isteyen bölge var, yapturmıyorum öyle duruyor
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Valla bende de arka tampon komple nazarlıkhele sağ tarafı... Allahtan gözümün önünde değil de görmüyorum.
Ama insanı deli eden, sen gözün gibi bakıyorsun arabana, alırken kim bilir ne sıkıntılar çekiyorsun sonra kendini bilmezin biri geliyor o gözün gibi baktığın arabanın canına okuyor. Çocuklara bir şey demiyorum onlar candır, ama büyükler beni deli ediyor![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri