Erdem bey katılıyorum katılıyorum ama gülmekten katılıyorum sizecevap vermek adına o kadar saçmalamışsınız ki.. Lütfen yukarıda sizin ve benim yazdıklarımı iyi okuyun.Diğer okumadan yorum yapan arkadaşlarda iyice okusun.. Punto ile Jetta'yı ben değil Erdem Bey karşılatırmış 5 ile 7 ileri viteste kendisi bahsetmiş..( DOĞRU MU? ) Ayrıca ben bravodan bahsettim ve söylediklerimin arkasındayım.. hele Erdem bey'in yazdıklarını bir bakalım?
1) "DSG de sorun çıkarabilen bir şanzıman türüdür zaten hiç sorun çıkarmaz demek de doğru değil. Diğer markaların otomatiklerine göre daha az sorun çıkaran bir otomatik vites türüdür demek daha doğru olur."Yanlış tüm modellerinde sıkıntılı ve uzun zamandır nükseden bir arızalı şanzıman,ayrıca VW'in bu kronik arızayı kabul ettiğini sanırım bilmiyorsunuz.
2)"Dsg nin kullanım rahatlığıyla Puntonun dualogicin karşılaştırıp da puntonun ki daha rahat diyen ilk size rastladım. Bravoyu bilemiyorum hiç kullanmadım dediğiniz onun için geçerli olabilir. Birde mantık olarak 7 vitesli bir araçla 5 vitesli bir aracı karşılaştırmak zaten tamamen yanlış." Bunların hepsini siz yazmışsınız ben bu konuda birşey zaten söylemedim.kendi yazdıklarınızı kendiniz muhalefet etmişsiniz..Bu arada birde Bravoyu kullanın sonra yorum yazın.
3)"Doğuştan oto aldığınız zaman bakımlarını doğuş otoda yaptırırsanız aracınız garanti kapmasından çıksa bile genelikle ya ücretsiz yada çok az bir ücretle değişimini yaparlar sanırım kuzeniniz bunu söylemeyi unutmuş."Kuzenim söylediği ama burada yazamıyacağım VW ve Doğuşla ilgili o kadar şey varki,ayrıca Doğuş'tan araba almakla ve garanti ile yazdıklarınızı bence yaşayıp siz de görün.Öyle söylendiği gibi değil gördüğüm ve sahit olduğum çok olay var.Ayrıca Müşteri memnuniyeti ve garanti konusunda Fiat VW'den 5 gömlek üstündür.(Değiştirdiği ve kabullendiği arızalarda)
Neyse konuyu çok uzatmak istemezdim arkadaşlar ancak yazdıklarımın yanlış anlaşılıp farklı uçlara çekilmesi beni kızdırdı açıkçası..Yazmadığım bir konuda eleştiri almakta çok hoş olmadı.En kötüsü yazılanların iyice okunmadan cevap olsun diye yazılmış olması.. Gördüğüm kadarıyla da arabalardan fazla anlamayan kişilerin yaptığı yorumlar amacına maalesef ulaşmıyor..
'Sürç-i lisan ettiysem affola'
Yer imleri