Alıntı ogzemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar gece vardiyasinda calistigim icin gunduz uyuyordum oyuzden cvp yazamadim.
Araci bursa osmangazi BIRMOT dan aldim. Arac fiatin yrnialdigi karar dogrultusunda gsr dedikleri guvenlik paketiyle satiliyordu. Ben kisaca ozetliyeyim.

Aracimda 2 hava yastigi on iki cam otomatik demir jant ve jant kapaklari yeni evo torpido dis kasa yeni makyajli kasa evodan iki farki var dis kasa olarak on ve arka tamponlarda ekstra plastik bir parca var gerisi ayni. Musait zamanda aracin resimlerinide atacagim. Asr esp yokus kalkis destegi (hill holder) city mod lu direksiyon. Ama lastik basinc sensoru yok ve ayrica en uyuz oldugum 40bin tl para ver ve torpido gozunde aydinlatma lambasi yuvasi olmasina ragmen lamba yok Stop lambasi konusuyla ilgili fiat dan donus bekliyorum son duruma gore yine buradan bilgi verecegim ama sifir arabada migdemi bulandirdilar ya helal olsun fiat'a.
Geri dönüşlük bir şey yok hocam aracınız o şekilde satılıyor zaten. Tıpkı Bravo'da 2008 fullünde 8 olan hava yastığı sayısını 2013 fullünde 4'e düşürmeleri gibi... Perde yastıklarını tırpanlamış herifler ya.