Alıntı fct1071 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neredeyse iki yıldır kullanıyorum şans eseri tesadüfen hanıma araba sürmeyi öğretim satarım diye aldım ancak beni şaşırtacak kadar güzel bi araba çıktı
+ARTILARI: Bir üst sınıf araçlara yakın iç hacim
Sıkıştırmazsanız süper yakıt tüketimi. Şuan ş.içi km'de 26Kuruş yakıyor lt:3,95 eurodizel
Kaliteli iç mekan(rakiplerinden kesinlikle daha iyi duruyor)
sürüşü çok pratik ve keyfli. Oturma pozisyonu iyi
Bakım maliyeti çok uygun (periyodik bakım yağ dahil tüm filtreler 190TL)
Kişiselleştirilebilirliği çok iyi. (forumda görürsünüz gösterge ledlerinden, farlarına işlem yapamayacağınız yer yok)
Diğer markalara kıyasla kronik arızası çok değil.(direksiyon city motoru, airbag kaplamasının çatlaması, ön amortisör takozları, Arka kapı) diğer markalarda kronik arıza listesi yarım sayfaya ulaşanlar var
ortalama yol tutuş
-EKSİLERİ
-ilgisiz servis
-Kronik arızalardan direksiyon arızası çok maliyetli (1000-1500TL)
-Ses sistemi çok tat vermiyor
-Marka imajı çok parlak değil (hala poliayla karıştıranlar var)
-gürültülü süspansiyon
-Özellikle 90lık'lar sıkıştırınca çok yakıyor. ama 75'likler de sıkıştırınca fena yakıyor
-Bence ikinci eli biraz yavaş
Şimdilik tamamı şahsi kanaatim olan görüşlerim bunlar. umarım yardımcı olmuştur
Görüşlerin benim icin cok değerli verdiğin bilgiler icin teşekkür ederim öncelikle
dediğim gibi 2. arabam önceki arabam 96 model orjinal tofaştı o araçtan sonra ilaç gibi gelicek bi araç
amartisör takozları 2 adet almış eski sahibi bagajdaymış taktırmamış tanesi 70tl filanmış uygun olursa ustaya taktırsın demişti ama dediğin gibi kronik arızası bu araçların takoz , city mod filan