Herkese merhabalar, ben de 1.4 fire kullanıcısıyım 7 aydır kullanıyorum fazla bir yol yapmadım. 85000 km, şehir içi ve şehir dışı kullandım. İster şehir içi ister şehir dışı olsun bu fiyata bu performans kesinlikle tartışılmaz. Maximum yaptığım hız 192km'ydi hafif eğimli bir yolda ulaşabildim bu hıza. Düz yolda da 180'in üzerine çıkamadım. Rüzgar arkadan esmiş yok önden esmiş onu bilmem ben ama çıkmadı araç. Yokuştaki performansına gelirsek gerçekten en dik yokuşu bile çok süratli çıkıyor. Yani 1.4 araba bu 2.0 performansı beklerseniz olmaz. Araba 8v 1.4 ona göre kullanırsanız sürekli üst devirlerde kullanırsanız gerçekten performans veriyor. 100km'deki yakıt tüketimimde 8.1 - 8.5 arasında. Yokuşlarda 19.5 - 21 civarı yakıyorum ve istediğim performansı da alıyorum. Bir de bazı arkadaşlarım, abilerim, ablalarım hareket halinde 1. vitese geçmeme gibi bir problem söylüyorlar. İlk aldığımda ben de yaşadım ama şu an yok. Sadece geri vites sorunu oluyor geçmiyor bazen. (Bunlar fire için değil tüm puntolar için geçerli. Otomatik hariç tabi) katalitik konvertöre gelirsek; bu konu forumda tartışılmıştı. Eğer hala etkisi var mı yok mu, nasıl var, nasıl yok? merak ediyorsanız
===>
Katalitik konvertörü iptal ettirerek aracımıza ne kadar güç kazandırabiliriz? - UZMAN TV
Bu linkten öğrenebilirsiniz...
Herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri