Arkadaşlar başlık belki bazı arkadaşların canını sıkmış olabilir ama zaten yazımda da yazdım zevkler ve renkler tartışılmaz şahsi görüşüm diye.Aracı alırken zaman sıkışık olduğu için tam inceleyemedim.Zaten akşam olduğu için expertizden anca çıkabildim.Bu kadar modifiye olduğunu bilseydim zaten almazdım.Geçekten benim gördüğümü siz de görseydiniz bana hak verirdiniz.Çünkü sırf modifiye için aracın oynanmadık yerini koymamışlar.Kurt parçalamış gibi kimi plastikleri çatlatmışlar kiminin tırnağını kırmışlar.Sırf torpidoya led koymak için torpidonun iç bölmesini söküp geri takmamışlar.Bagaja led çekerken koltuk arkasındaki plastiklerin tırnaklarını kırdıkları için plastikler ayrık gözüküyor.Bagajdaki ledlerin hepsini söküp fırlattım.Arkaya anfi takmak için aracın tabanından 5 kilo kablo çekmişler ve teybin bağlantısını söktükleri için ses gelmiyordu.Bugün teybin kablolarını güzelce bağlattım.Anfi için ne kadar kablo çekilmişse hepsini söktürüp attım.Bugün en son işim spoileri söktürmek oldu.Plastikleri slikonla yapıştırdım.Yarın da aracın davlumbazlarına el atacağım.Araba bana geçince hantallığından kurtulup kendine geldi.
Valla alınmayın arkadaşlar ama modifiye nasıl yapılırsa yapılsın eğer bir aracın bendeki gibi birçok yerine modifiye yapılmışsa kesin aracın bazı aksamlarına zarar verilmiştir.Bu yüzden asla bundan sonra modifiye hastası olanların aracını almam.
Yer imleri