36 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Modifiyeli Arabadan Nefret Ediyorum.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Arkadaşlar başlık belki bazı arkadaşların canını sıkmış olabilir ama zaten yazımda da yazdım zevkler ve renkler tartışılmaz şahsi görüşüm diye.Aracı alırken zaman sıkışık olduğu için tam inceleyemedim.Zaten akşam olduğu için expertizden anca çıkabildim.Bu kadar modifiye olduğunu bilseydim zaten almazdım.Geçekten benim gördüğümü siz de görseydiniz bana hak verirdiniz.Çünkü sırf modifiye için aracın oynanmadık yerini koymamışlar.Kurt parçalamış gibi kimi plastikleri çatlatmışlar kiminin tırnağını kırmışlar.Sırf torpidoya led koymak için torpidonun iç bölmesini söküp geri takmamışlar.Bagaja led çekerken koltuk arkasındaki plastiklerin tırnaklarını kırdıkları için plastikler ayrık gözüküyor.Bagajdaki ledlerin hepsini söküp fırlattım.Arkaya anfi takmak için aracın tabanından 5 kilo kablo çekmişler ve teybin bağlantısını söktükleri için ses gelmiyordu.Bugün teybin kablolarını güzelce bağlattım.Anfi için ne kadar kablo çekilmişse hepsini söktürüp attım.Bugün en son işim spoileri söktürmek oldu.Plastikleri slikonla yapıştırdım.Yarın da aracın davlumbazlarına el atacağım.Araba bana geçince hantallığından kurtulup kendine geldi.

Valla alınmayın arkadaşlar ama modifiye nasıl yapılırsa yapılsın eğer bir aracın bendeki gibi birçok yerine modifiye yapılmışsa kesin aracın bazı aksamlarına zarar verilmiştir.Bu yüzden asla bundan sonra modifiye hastası olanların aracını almam.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar başlık belki bazı arkadaşların canını sıkmış olabilir ama zaten yazımda da yazdım zevkler ve renkler tartışılmaz şahsi görüşüm diye.Aracı alırken zaman sıkışık olduğu için tam inceleyemedim.Zaten akşam olduğu için expertizden anca çıkabildim.Bu kadar modifiye olduğunu bilseydim zaten almazdım.Geçekten benim gördüğümü siz de görseydiniz bana hak verirdiniz.Çünkü sırf modifiye için aracın oynanmadık yerini koymamışlar.Kurt parçalamış gibi kimi plastikleri çatlatmışlar kiminin tırnağını kırmışlar.Sırf torpidoya led koymak için torpidonun iç bölmesini söküp geri takmamışlar.Bagaja led çekerken koltuk arkasındaki plastiklerin tırnaklarını kırdıkları için plastikler ayrık gözüküyor.Bagajdaki ledlerin hepsini söküp fırlattım.Arkaya anfi takmak için aracın tabanından 5 kilo kablo çekmişler ve teybin bağlantısını söktükleri için ses gelmiyordu.Bugün teybin kablolarını güzelce bağlattım.Anfi için ne kadar kablo çekilmişse hepsini söktürüp attım.Bugün en son işim spoileri söktürmek oldu.Plastikleri slikonla yapıştırdım.Yarın da aracın davlumbazlarına el atacağım.Araba bana geçince hantallığından kurtulup kendine geldi.

Valla alınmayın arkadaşlar ama modifiye nasıl yapılırsa yapılsın eğer bir aracın bendeki gibi birçok yerine modifiye yapılmışsa kesin aracın bazı aksamlarına zarar verilmiştir.Bu yüzden asla bundan sonra modifiye hastası olanların aracını almam.

Bu sizin araca özel bence. Sizin araç bahsettiğiniz gibiyse nefret etmeniz normal. Aracın içine etmiş diyebilirim. Allah kaza bela vermesin ama göze gelecek diye kendi aracımdan korkuyorum.

Halk tabiri ile etiket durumda Çünkü her şeyini olabildiğince orjinalliğini bozmadan yapmaya çalıştım. Sonuçta ek aksesuar olarak, tampon ekleri, marpiyel, spoiler falan bunlar yetkili serviste satılmakta. Yani orjinal bir parça olmasa aksesuar olarak satılmaz öyle değil mi.. Benim araç active. Aldığımda sis farı yoktu, ayna kapakları ve kapı kolları gövde rengi değildi. Yani fiat 3-4 kuruş kar edeceğim diye bunları gövde rengi yapmamış. Biz bunlarla oynuyoruz. Yani kendimiz gövde rengi yapmaya çalışıyoruz. Sis farı takıyoruz. Bunlar asla orjinalliği bozan, sizin gözünüzde kötü modifiyeye girmiyor.

Bahsettiğiniz şekilde aracın altından 5 kilo kablo geçmesini zaten kimse kabul etmez. Bakkaldan peynir ekmek almıyorsunuz. Araba işi aceleye gelmemeli. Siz kendiniz kabullenmişsiniz