sen hiç merak etme Zahir bey,Allah nefes verdiği sürece buradayız inşallah. Burada dostluk kardeşlik öğrendik. Senin ummanla,sevinmenle bu forumu terketmeyiz. Haddini aşan bir laf ettin şu an. Ayıp oldu.
Ek olarak biradere de katılmamak elde değil. Bildiğiniz trafiğe açık bir yolda yarışıyorsunuz. Plakalarınız vs. açık ve bunları yasal sorumlulukları olan bir forumda paylaşıyorsunuz. Bu illegal bir eylemdir ve cezası da bellidir. Şu videoyu burada paylaştığın için,forumun yöneticileri de riske girer. Bu paylaştığın her yerde geçerlidir. İstersen,ilgilenirsen ilgili yasayı maddelerini vs. de gönderirim.
Hadi illegal eylemi yaptınız vicdanınız da mı yok arkadaş,sizin gibi trafikte ibrenin sonunu görmeye çalışanlar yüzünden yollarda sakince araba sürmenin keyfini yaşayamıyoruz.
Haydi onu geçtim kendinle de çelişiyorsun. 3.18'in ciğeri ne diyorsun,yarışıp burada çok matah bir şeymiş gibi de paylaşıyorsun. Yahu ben 20 yaşındayım böyle atraksiyonlara girmiyorum,can sağlığımı düşünüyorum,başkalarının sağlığını düşünüyorum. E be adam sen kaç yaşında adamsın,ne kadar düşüncesiz hareketler bunlar. Eline anahtarlık alan adam mikrofon diye röportaj yapıyor aklı sıra,çok trajikomik videolar bunlar be ya...
İstanbul'a çok yakınsın. Çerkezköy Modifiye de anladığım kadarı ile geniş bir kitle,gidin İstanbul'da İntercity'nin pisti var. Orada yapın yahu ne yapıyorsanız. Böyle olmamalı.
Yer imleri