Ali Can Cumartesiden beri bu işle uğraşıyorum. En sonun da Çözüldü.
Kargo ile irsaliyesi gelmemiş. Ve teslim edenler kaç lira olduğunu görememişler. İndirimli olabileceğinide düşünmeyip normal dosya parasını almışlar Annen'den. (İrsaliye nasıl gelmez onu anlamış değilim ama) Şube müdürü art niyet aramayın lütfen, fahiş bir fiyat alınmamış sadece normal gönderi ücreti alınmış dedi.
Sonuç olarak Aras kargo gelip bugun 2 lirayı iade edecek. (KDV dahil 3.5 lira tutuyormuş). Evde birileri olursa eve gelip teslim edecekler yoksa güvenliğe bırakacaklar.
İyiki buraya yazdın valla 5.5 lira almışlar diye, göz göre göre boşuna para ödenmiş oalcaktı. Az bir para ama yapılanın yanlarına kalmaması için o paranın senin adresine kadar geri getirilmesi gerekiyordu.. Ve öylede olacak..
Konu İbrahimKC tarafından (26/11/2007 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Emekli Moderator
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim İbrahim abi. Ama gerçekten utandım içindi bu kadar küçük bir miktar içinKeşke hiç söylemeseydim diyorum ama bir taraftan benim gibi 100 kişiden bu kadarcık fazla ücret alınırsa neler olabileceğini düşünmüyor değilim. Ama yinede gerçekten olması gerekeni yaptın
Tekrar bu büyük ilgi ve anlayışın için çok teşekkür ederim İbrahim Abi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri