Tabiki kango
Bi soru da biz soralım o zaman sana.
Sen bu aracı neden alacaksın?
Arka diz mesafesi neden önemli, sen öndesin keyfine bak
Koltukların katlanabilirliği önemli mi? Kaç kere katlayacaksın?
Ailen için mi alıyosun işin için mi?
Buna da net birşeyler söyle biz de net konuşalım
Ailem için alacaksam eğer doblo alır geçerim, arkası da dar falan değil yaaa, ben bindim fena değildi. Puntodan da mı dar? Zaten çoluk çocuk olcak, yavaş yavaş hızlanır, son süratte gözüm olmaz 1.3mjet fazlasıyla yeter derim, vergiden tasarruf ederim, bakımdan tasarruf ederim..
dCi 4.5 lt yağ değişimi (4+1 ya da 5lt bidon almak gerekiyor)
1.3 90 mjet 3.2lt yağ alıyor. (4lt bidon yetyor)
dCi 5yıl/ 60Binde triger değişiyor
mjet 160Bin'de
Konu celenlee tarafından (09/11/2014 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.
Tabiki kango
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
ticeride alınabilecek araçlar
1- caddy
2-doblo
3-tourneo
diğerlerini ben asla düşünmezdim hele kango yu hiç düşünmem
bence işi dışı çok kaliteli tdci motor çok seri ama fiyatını bilmiyorum bugün 150 ile giderken yeni kasası yanımdan uzadı gitti hoşuma gitti açıkça sorunuza gelirsek ben doblo alırdım ama 2 lt fark varsa kangoo almak daha mantıklı bence çok bir farkları yoktur dciın multijetten az yaktığını çokta düşünmüyorum neden derseniz kuzende 1.5 fulence var 7.5 gösteriyor benim punto benzer kullanımda 6.2 gösteriyor karar sizin
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
Ticari kullanılmayacak aile için kullanılacak arka diz mesafesine gelince arkada çocuk olacağı için hanım arkada oturuyor uzun yol için hanım annem babam uzun yolda arkada daralmasınlar
ticari amaçla kullanılmayacaksa her yıl muayane fazla vergi c-max -scenic tarzı araçlar seçseniz onun yerine daha rahat olur birde şehir dışı hız limitleri kamyonet geçtiklerinden dolayı düşüktür
Doblo'nun heybeti yeter. Premium modellerindeki donanım hangi araçta var?![]()
MTV çok da etkilemiyor
Muayne harcı da çok sayılmaz, sonuçta araçlar epeyce uygun fiyatlı oluyor kamyonet ruhsatlı satılınca.
Tek problem hız sınırı...
MTV Otomobil için 540TL (0-1300cc) Hususi Doblo
MTV Kamyonet için 580TL (0-1500cc) Ticari Doblo/Kango aynı vergi
MTV Otomobil için 860TL (0-1500cc)Hususi Kango
Otomobil ruhsatlı olsaydı alacağı araç 17000TL pahalı olacaktı.
~%35
48*0.35=17BIN TL
11 sene kullansa bu aracı. Ticari aldığı için günümüz parasıyla 2750TL Fazladan masrafı olacak. Yine karlı yine karlı
TEK PROBLEM HIZ SINIRI.....
14250TL karda.. Ama bunun karşılığında bol bol çevirmeye girme riski var
Can skıntısı azcık baktık :p
![]()
Konu celenlee tarafından (10/11/2014 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
Ticaride kesinlikle Renault'dan şaşmayın.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Doblo 1.3 ile kangonun performansi arasinda daglar taslar var![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Doblo 1.6 alsanız ? Amcamda var 1.6 105 bg 2012 model elegance hız sabitleme navi ön hazırlık blue me felan var ama klimasi manuel 3 ay önce 29 bine almıştı 50 küsür bin km de on tampon hariç hatasız ruhsatta kullanım amacı hususi yazıyor birde ama araç tipi kamyonet yazıyor. Ve 1.5 1.6 arasinda Vergi farkı var mi bilmiyorum..
Eğer doblo 1.3 ise bence kango. Benim tercihim 1.6 doblo alacaksın chipleyeceksin 140 hp olacak, vurucan kırbacı vurucan kırbacı. Şaka bir yana 1.3 dobloya binilmez ş.içi uzunyol fazla yakıyor kasa ağır geldiğinden, 1.6 olduu mu sıkıntı yok 1.3 kullananların çoğu şikayetçi zaten yakıtından 9lt ş.içi ile geziyorlar
arkadaşlar evet çok haklısınız ara 1.3 ancak o kasayı çok rahat çekiyor tabi zor oluyor yakıts biniyor vergi olayıda aracı ikinci el alacağım için bergisi neredeyse düşmek. Üzere![]()
Bendede vardı doblo maalesef hem yakıt hemde performans konusunda sıkıntılı 7.5 / 8 arası yakar, kaldıki ekonomik araç kullanmayı bilen biriyim (1.3 mjet punto ist. ş.içi ortalamam 5 lt.) dci daha iyi gerçekten yakıtı binek araç gibi az ve performanslı. Ama dci larda duyduğum kadarıyla motor ömrü m.jet ler kadar uzun olmadığı , arkadaşım 120.000 de motorun bittiğinden bahsetmişti.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri