Arkadaşlar 2011 model dizel grande puntomu dün satıp Seat Leon Style Dizel aldım. Leon Style Plus Paketiyle (Seat Full Led+Led Gündüz Sürüş Farı+Led Arka Stop Lambaları+Arka Park Sensörü+Koyu Karartılmış Camlar) beraber 62.100 TL tuttu.
ÖTV zamlanacak korkusuyla bu kadar acele ettim.
Hayatımda ilk defa bu kadar lüks bir araç sahibi oluyorum. Ama yine de puntomdan ayrılmanın, yeni arabam hakkında bu forumda paylaşımda bulunamayacak olmanın ve fiat ankara kavaklıdere otoya gidemeyecek olmanın hüznünü yaşıyorum.
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle de bişey merak ettim neden yeni aracınız ile ilgili olarak burada paylaşımda bulunamayacaksınız? Bildiğim kadarıyla böyle bir yasak yok forumda!! Ama siz paylaşmak istemezseniz o ayrı.
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle de bişey merak ettim neden yeni aracınız ile ilgili olarak burada paylaşımda bulunamayacaksınız? Bildiğim kadarıyla böyle bir yasak yok forumda!! Ama siz paylaşmak istemezseniz o ayrı.
Tabiiki de forumda böyle bir yasak yok
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri