Sahibinden'e arabayı koydum.
Doğru düzgün arayan yok. Çok para istediğimi de düşünmüyorum. İnsanlar ön yargılı. Abuk subuk araçlara verilen paraları görünce şaşıyorum. Sonunda gidip bir galericiye dürtüleceğiz sanırım. Araca yazık olacak...
Sahibinden'e arabayı koydum.
Doğru düzgün arayan yok. Çok para istediğimi de düşünmüyorum. İnsanlar ön yargılı. Abuk subuk araçlara verilen paraları görünce şaşıyorum. Sonunda gidip bir galericiye dürtüleceğiz sanırım. Araca yazık olacak...
Şu aralar piyasa durgun.Sıfır fiyatları yüzünden ikinci ellerin de fiyatı yükseldi.Sahibindende focus,astra,linea,megane zibil olmuş.Bazı araçların ilan tarihi geçen yılın bahar ayı.Benim bu zamana kadar en zor sattığım araç da renault broadway'dı.Onu da belirtmiş olayım.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
96 model unoya 8000 lira istiyolar oda fiat ürünü. araca ne kadar istiyorsunuz?? mobil bağlantı olduğu için ilanı göremiyoruz
Aracin ilan nosu https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69537366/detay
pazarlik payida var
Nasip diyelim aracınız temiz ve diri duruyor. Umarım dilediğiniz fiyata ve bir an önce satabilirsiniz.
aracınız temiz pazarlığınızla beraber de makul fiyata gelecektir alıcıya belki ama benzinli olmasından dolayı ve 2010 olupda orta kasa olmasından dolayı olabilir. Bazıları dizel olsun 100 - 130 binde olsun diyor. Bu kadar dizel bağımlılığı da hayra alamet değil ama işte piyasa böyleBirde piyasada şu anda arabalar pahalı ama sabredin kışın düşecek mantığı yerleşmiş durumda o yüzden çoğu alıcı beklemeye almış durumda kendini. Halbuki düşeceği falanda yok belki aciliyetten biri ucuz verir o da yazda denk gelebilir kışta
Hayırlı satışlarınız olsun
Nasip kismet artik.yapcak bise yok.bekliyoruz bakalim
yaşadığınız şehir çok büyük değil ben araç ararken kendi şehrimden arıyorum bunun etkisi çok önceki aracımı 2011 yılında İzmir'de ilana koydum ilk gün telefon susmadı üç günde 70 kişiyle görüştüm 12. günde sattım bahsedilen araç punto içinse en iyi piyasası olan modellerden biri satılır ne araçlar satılıyor her kör satıcının bir kör alıcısı vardır aman diyim galericiye felan gitmeyin yazık etmeyin bütçenize
""sehır ıcı 22 kurus sehır dısı 19 kurus yakmaktadır.sımdıden alıcısına hayırlı olsun...""
Lpg mi var arabada ? İlanda belirtmemişsiniz. Şayet lpg yok ise bu yakıt değeri tamamen sallama. Dizel olarak biz zor yapıyoruz bu değerleri.
lpg bile olsa istanbulda şehir içi 25 kr den aşağıya yakması imkansız gibi. ayrıca değişen ve kaputta ufakta olsa boya var okuduğum kadarıyla buda insanların düşüncesini etkiler. birde yer bayburt olunca il dışından almak isteyen zor olacaktır istediniz fiyat la. bence 24 750 gibi bir fiyat yazarsanız çabuk gider. ben 1 ay önce 2011 model 1,3 dizel 60 000 km de kazasız ( ufak tefek çizikler var) aracı 26 000 e aldım. orjinal çelik jant, kol dayama, sis farı vs.
Konu cemyk tarafından (24/10/2014 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.
Bu işler kısmet işi tamamen, ben aracımı ilana koymadan sattım.
Ben aracı geçen Cuma satışa koydum,akşamında onaylandı ve araya hafta sonu tatili girmesine rağmen Salı günü sattımPerşembe günü de başka bir araç aldım.Renault,Fiat,Ford gibi araçlar en çok ikinci eli olan araçlardır.yedek parçalarını markette bile bulabileceğiniz markalardır.
Ş.içi demek sürekli Köprü trafiği demek olmadığı için 22kr mümkündür
Benim ş.içi 24KR 8.7lt ama ortalama hızım 32 gibi, yani sürekli sıkışık trafikte yol katetmiyorum.. Tam trafik saati 20-30km yol katetsem 25-27 den aşağı yakmayacağını düşünüyorum.
Tabiki istanbul trafiğinde bi miktar daha fazla yakabilir.ben bulundugum sehirden bahsediyorum arkadaslar.soguklarda biraz daha artiyo ama yaz hali ben bayburttayim ve 22 kurus yakiyo.realite bu![]()
şehir küçük kardeşim sıkma canını puntonun 2. eli sağlam bravoya kötü derler 2 haftada gitti en iyi 2. el megane 2 de var gördüğüm kadaroıyla aynı gün satıldı araba biraz şans işi sakın diyim galeriye vermeyin çok fenalar hayırlı satışlar
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
780 km var aramızda yoksa talip olabilirdim aslında git gel zulum gibi olur
hayırlı satışlar diliyorum ama bu araç ankarada istanbulda izmirde vs olsaydı 3. günü satmıştınız.
Kismet valla.allahim izin verirse bizimde aile genisleyecek3 duk 5 olicaz.yoksa zaten memnundum ama artik sigmayiz.
Fiyati cektim biraz asagiya hayurlisi bakalim![]()
aracınızın zor satılmasının nedenlerini söyleyim öncelikle punto veya fiat olması ile alakası yok bugün zor satılır denilen marea bile 4 günde satıldı herneyse
1- şehir bayburt çoğu kişi arama yaparken il seçimi yapıyor ve genelde büyük şehirlerden bakılıyor (ist.izmir-bursa-ankara-antalya vs.)
2-araçta lpg var ise benzin/lpg seçeneğini seçin neden sadece benzini seçiyorsunuz . ilanın içine lpg takılı yazmanız hiçbir işe yaramaz çünkü arama filtresi yaparken çoğu insan lpg diye aratıyor ve sizin araç çıkmaz
3-piyasada şuan bir durgunluk var sadece araç değil emlaktada böyle bayburt gibi bir yerden ha dedinmi çabucak satamazsın emin ol punto değil clio da olsa yine beklerdin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri