22 bine multijet vermiyorlar ustam ki tjetin en ucuzu suanda 26 bin tl iyice araci arastirin derim
22 bine multijet vermiyorlar ustam ki tjetin en ucuzu suanda 26 bin tl iyice araci arastirin derim
Bütçemize göre araç arıyoruz, al satçı değilim ve bilgi almak için buraya yazdım tjet e ve puntoya yabancıyım diye. Bu ölücülük mü oluyor sizin oralarda?
Turbosu bitik,katı yok ve 4 bin masraf açar diye çamurladığınız aracın sahibini zan altında bırakıyorsunuz hem de aracın o araç olduğuna emin olmadan (çünkü plaka değişmiş araç benziyor demiştiniz). Sizce bu "ölücüklük" ten daha kötü bir durum değil midir?
Sizin aracınız da malum sitede satılık olarak duruyor. Bu yada başka forumlarda aracınız hakkında sizin yaptığınız şekilde emin olmadan bu şekilde şeyler söylense canınız sıkılmayacak mı?
Sana demek istemedim ustune alindin ama yanlis alindin biri var o kendini iyi bilir o nonosa demek istedimYanlis anlama kardes.
Ya ben eminimde fazla detaya girmek istemiyorum. Yazmissin sknti çekme diye soledim. Bende aldgm bi araca 3 bin civari masraf ettm sen yasama diye dedim keyif senin alacaksan al tabi. Bendr araba baksam ucuzdan baslarim bakmaya gayet normal ama okanin dedigi gibi. Normal bi tjet 26iken kmse 22yr araba sini vermez. Ben keyfe keder koydum bravo alcam diyr ama acelemde yok. Sadece karli takaslari degerlendirmrk amacli koydum. Aracima 25.500u verdiler siz fire active bakin dedim.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri