2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
Valla aracı 2 sene önce sattım çoğu zaman dip gaz geziyordum istanbula gidip gelirken falan sonra masraf çıkarınca sattım benZinli aldım şimdilik bir sıkıntım yok 52.000 km deyim basıyoruz ama ekstra Bişey çıkmadı ama bravo bana kalırsa çok güzel araç tavsiye ediyorum çevremdekilerede bizim başımıza şanssızlık geldi inşallah başkalarının başına gelmez
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
Arkadaslar kusura bakmayin ama halen cevabimi tam veren yok. Arkadaslar ben arabayla dip gaz gezmiycem. 300-500 km hiz yapmasinida istemiyorum. Ben sakin kullanmayi severim ara ara basarim o ayri. Ben sakin kullandigim icin aracin o alt devir yada gaza tepkimesi diyeyim biraz guzel olsun istiyorum. Bravonun alt devirlri yani attin bire debriyajdan ayagini cekerken gaza dokundugunda hemen motor gaz yiyor mu yoksa 1-2 saniyo sonra mi gaz yiyor. Sormak istedigim bu yoksa araba turboyu acinca yapistiriyor zaten koltuga ona lafimiz yok.
benzinli bir aracla mukayese olmaz,klasik dizellerden.yani hemen tepkiyi alamiyorsunuz 1 saniye gecikmeli,tabi bu kalkis icin gecerli,diger viteslerde deviri 1500 uzeri tuttugunda gerekli gaz tepkimesini aliyorsunuz..
punto dizel kullanmadim,ondaki gecikmeyle karsilastiramiyacagim,bu yuzden sizin bravoyu surmeniz gerekli
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
Bravodada gaz boşluğu var bence focus tdci bin test et sanki sana uygun gibi geldi ama gaza basınca direk fırlayan arabayı dert etmende ilginç sen aklına yatan temiz arabayı bul sprint booster taktır bana kalırsa bu arada imsignia da dediğin gibi gaza basınca hemen yapıştırmıyor ama dizel focus 2 bence sana uygun
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri