Alıntı aydinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cevaplarınız için tesekkür ederim..anladığım kadarıyla yapıcak bişey yok. görüntüsü bu derece spor duran bir arabaya böyle bir motor koymak kimin fikri merak ediyorum. neyse eğer alışabilirsem temiz araç bulabilmişken kullanacağım. baktım olmuyor satacağım.77 bg böyle iken bu araçların 65 hp lik versiyonları var onlar nasıl kullanıyorlar bu arabaları anlamıyorum. . bazen düşünüyorum 90hp lik dizel olanlarından mı alsam diye. onları tavsiye edermısınız?
Hocam ilk aracım 77 fire evo idi. Hızlanmada bekleneni veremiyor araç doğru ama çok rahat üst hızlara çıkıyor. Ben düz yolda 180i gördüm hiçte zorlamadı araç. Şuan ise 90lık dizel grandem var. Ve inanılmaz keyifli bir araç. Çok çabuk hızlanıyor sadece birinci vitesi hantal ama geri kalan viteslerde gaza yüklendiğinizde koltuğa yapıştırıyor araç sizi. Ha yine harika demiyorum ama 1.3 motor ve 90 beygir bir araca göre çok çok iyi diyebiliriz ve kullanımı gayet keyifli aracın. Yakıt konusunda da inanılmaz tasarruflu. Aracınız gayet normal bir sıkıntı yok gibi duruyor ama arkadaşların da dediği gibi 77 bg bir araçtan çok şey beklemeyin Eğer ki fırsatınız var ise kesinlikle 90lık bir dizele geçin derim