Arkadaşlar 2007 3 k full+full puntom deri döşeme hifi skydome vb tramer yok turbo baskı balata volan herşey 0 .Km 200k ederi nedir ?
Hocam kesinlikle 25ten aşağı vermeyin. Piyasa böylesine uçmuşken sizin araç bundan aşağı vermeniz saçma olur. Benim aracın konusunu örnek göstermişsiniz. Ben şimdi satsam aracı 26dan 1kuruş inmem. Sonuçta artık piyasa belli araçların ederleri bu. Arkadaşların da dediği gibi 28gibi bir fiyata koyun kafanıza yatan teklife verin aracınızı. Yalnız active olduğunu da göz önünde tutunuz.
Arkadaşlar 2007 3 k full+full puntom deri döşeme hifi skydome vb tramer yok turbo baskı balata volan herşey 0 .Km 200k ederi nedir ?
hocam siz aracınızı satacak mısınız?
Punto Evo Dynamic, 1.3 dizel multijet, metalik gri, 2011, 90.000'de, ilk sahibi ve tek kullanıcısıyım, tüm servisleri Fiat yetkili servislerinde yapıldı, kayıtları mevcut, garantisi devam ediyor, lastikleri yeni değişti, debriyaj diski ve balatası yeni değişti, çift bölgeli dijital klima, ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, park sensörü, alüminyum alaşım orijinal jantlar, vizesi 2015 sonuna dek geçerli, satmayı düşünüyorum, ederi ne olabilir?
Konu enderfikret tarafından (02/10/2014 Saat 08:57 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri