yan aynaları uygulayan çıkacakmı bakalım![]()
ama fena olur![]()
yan aynaları uygulayan çıkacakmı bakalım![]()
ama fena olur![]()
9 senelik önceki kasayı 3. kez makyajlayıp satmaya çalışan bi marka.. tüm fiat yönetimi hasta yemin ediyorum... güzel olsa neyse. jantlar berbat , farların çizgileri kötü ve büyük. ve araba suv olmuş bildiğin, çok yüksek..
evodan sonra bitmeliydi artık..
ford fiasta terk olmuş. aşırı derecede çirkin. grande punto öncesi ve sonrasındaki tüm modeller bence tasarım özürlü.
tam Fiat araba yapmayı öğreniyor diyoruz gene başa dönüyoruz. Ya arkadaş başka arabalara benzeteceğine daha sağlam makyaj yap Puntoya yeter. Önden baksan Fiesta başka yerden baksan kia...neyse Allahtan her model her ülkede satışa çıkmıyorda rahatız. Kamyonet gibi o ne ya öyle, adamlar direk sanayi esnafı kazansın diye araba yapıyor....neyse grande puntoların piyasası böyle giderse artıcak bu kadar çirkin tasarımlar oldukça![]()
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
Bu model hindistan da üretiliyor.hint sitelerinde görmüştüm daha once
Bu model ne zaman geliyor Türkiye'ye hemen aynalardan kapmak lazım aynalar hoşuma gitti farlar ve tampon hoşuma gitmedi birde bagaj için kilit koymuşlar 2011 kasasında amblemden açılıyor mana veremedim.
arkadaş evlat olsa sevilmez bir kasasis grupları ön farlar tampon vs vs vs tam bir rezillikkkkkkk...evo stoplarını görmesek alakası yok punto ile
arkadaş hiçbirey yapmayın biz arabanın kasasından farından stopundan memnunuz..braz donanım zenginleştirin led ışıklar kullanın gösterge renklerini değiştirin led göstergeler koyun multimedya koyun biraz aracı zenginleştriin Allah rızası için ...bir ayna sinyali bile koysanız sevinecek duruma getirdiniz bizi
![]()
Aracın yüksekliğine takılmayın. Bu araçlar Hindistan şartlarına göre yüksek yapılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=aPTf8jQa9bU
bu video da i20 de aynı suv gibi yüksek.
bu Punto bizim ülkeye gelmez. Gelse bile bu şekilde arazi tarzında yüksek olmayacaktır.
Keşke makyaj işine o kadar para harcayacaklarına mevcut puntoları donanım ve kalite bakımından zenginleştirseler. Berkant'ın dediği gibi, multimedya teypler ledli aydınlatmalar, bravo gibi kapı kolu, sinyalli aynalar, 4 cam standart otomatik, daha güçlü motor seçenekleri, iç trim kalitesi vs. vs.
Konu SaLDo tarafından (05/02/2015 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir.
aynen abi kasa güzel stop far grupları güzel yeni kokpitte güzell biraz ne biliyim bmw mercedesdeki gibi kolçak yerini doldur yani orayı... rengi değiştir kamyondan minibüse otomobile herşeyde tutuncu var Beni Çağırsalar italyada ki fabrikaya deselerki arkadaş ne diyosan donanım onu koyacaz tr için size öyle bir araba gönderirimki![]()
Konu Berkantonlu tarafından (05/02/2015 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir.
Dün de Çağatay'a dedim. Abi arabaları iyi güzel ama ne biliyim. Vitesin olduğu bölümde en ufak aydınlatma yok. Çakmalığı kullandıktan sonra yerine koymak için tepe lambası yakıyorum) Evolarda durum ne bilmiyorum. Özellikle gp de iç aydınlatma sıfır abi. Kara bir mezara biner gibi oluyorum geceleri :p
aynen iç aydınlatma namına bişey yok bu yüzden koltuk altlarım ledli bu yüzden neon döşüyorum bu yüzden biraz adama benzesin diye 2 yıldır adres bile girmediğim navigasyonu kullanıyorum sırf şekil dursun içerisi boş görünmesin diye diyevs vs vs adamların işini biz yapyruz resmen
![]()
2015 makyajlı Fiat Punto'nun ilk görüntüleri | Yarım Debriyaj
2016 da puntonun kaldırılacağını yazmışlar umarım doğru değildir ,fiatın bence en büyük hatası forumda da sık sık dile getirdiğimiz gibi modelleri çok çabuk değiştiriyor bravo gitti stilo gitti sıra punto da mı ?
Resimlerdeki arac hindistanda satilan punto. Bi kac yildir satiliyor hindistanda. Bu link . Buy Fiat Punto Evo
Avrupa ve Türkiye de ise bizim kullandığımız puntolara devam![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri