Alıntı ersan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende son birkaç aydır arkadaşlara acaba böyle bir şey olabilir mi diye soruyordum. fiyatlar şişti, kredi kullandırımına gelen kısıtlamalar ve faiz oranları piyasayı baya daralttı. Dövizin de artacağını tahmin ediyorum. Bi noktadan müdahale etmek lazım. Kredi kullanımına gelen kısıtlamalarla ilgili müdahale olur belki.

Yeni araç almak için tek umudum ötv. inşallah gerçekleşir.

gerçi şunu atlamamak lazım yanlış hatırlamıyorsam 2008-2009'da otomotiv sektöründe global bir kriz yaşandı. şimdi ise sadece Türkiye'ye has bir daralma söz konusu olabilir. Bu yüzden satışlardaki daralma o derece etkili olmayabilir.
hocam bizde biradere güzel bir araba almak istiyoruz ama bu ötv olayı canımızı epey sıkıyor. arabalara %100 vergi koyan tek ülkeyiz herhalde.
kredi kullanmadaki kısıtlamayı hiç düşünmemiştim. çok doğru tespit. diğer forumları da takip ediyorum. bu saydığımız nedenlerden dolayı ötv indirimi olacak diyenlerde var, herkes her şeye rağmen araba alıyor bunda dolayı ötv indirimi olmaz diyenlerde var. hayırlsı artık. inşallah indirim olur da bi 15-20 bin lira kar ederiz