Alıntı mesut ORHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haluk kardeşim ben senin arabanın başına gelenler biliyorum ve istiyosan ayrıntılarıyla anlatabilirim senin arabanın arka tamponu bildiğim kadarıyla üretim hatasından kaynaklanan bir boya kalkması vardı tam plakanın olduğu yerde ve onu yapıldığını biliyorum ben o sırada ordaydım.dediğinin 2. boyama işini yapan Kerem usta değil o o zaman başka bir taksi boyuyordu ben o sırada yanındaydım onu boyayan serviste çalışan işten pek anlamayan ustanın işi o boyacıyıda zaten o olaydan sonra işten çıkardılar .3. boyama işini yapanda Kerem ustadır zaten ona ilk olarak gelseydi emin ol arabanda hiçbir sorun çıkmazdı benim aracımla ve diğer tanıdıkarımın işini o yapar ve ustalığına laf söyletmem.işçiliğini görmek istersen bi ara benim arabamı ve diğer işlem yaptığı araçları görmek için Yeşilovaya seni görmeye çağırabilirim.

Koskoca Enriko Alibertide işten anlamayan adam ne yapıyor peki.Bu adamı işe almakta bir hata bir suç değilmidir?
Bu olay bana şunu gösterdiki şarlayıp ortalığı ayağa kaldırmadan adam gibi iş yapmıyorlar.Bu dilden anlıyolar kısaca.
Kim yaptı bunu böyle diyosunuz herkes topu birbirine atıyor.
Şimdi ama Erkan abi var sağolsun.Servise gidip derdimi ona anlatıyorum ve gereken herşeyi yaptırıyor.Birde servis müdürü Ahmet bey de sağolsun o da çok yardımcı oluyor...