Alıntı mesut ORHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence nereye götürürsen götür bu araçta boya olduğunu anlarlar bu olayın çözümünü servise götür öyle hallet derim tabi servise gitmen arabanın sicilinde cıkacak ama satarken yetkili serviste yapıldı diyerek olayı hafaifletirsin serviste yapılan işlemler tek tek yazıldığı için kanıt yönünden sıkıntın olmaz.servis olarakta enriko alibertiyi tavsiye ederim boyacı KEREM ustaya sölersinin en iyi şekilde yapar garanti ustadır.geçmiş olsun.
Kusura bakmayın ama size katılmıyorum.Daha öncede dediğim gibi servise hiç güvenmiyorum artık özellikle boya konusunda.Dediğiniz boya ustasını da tanıyorum.Yine kusura bakmayın ama hiçbirşey bilmiyor sanki bu adamlar ya.Benim arka tamponum kaza olmamasına rağmen tam "3" kere boyandı.Ve 2.boya esnasında bütün arabayı mahvettiler.İzmirdeki arkadaşlarım gördü arabayı bilirler.Arabama Sonaxta boya koruma yaptırmıştım be arka tampon boyanırken bütün arabaya boya parçacıkları sıçratmışlar(astar).Ve arka tamponda boyadıkları yerde yine boya kabarcık yapmış ve aynı zamanda bazı yerler de portakal kabuğu gibiydi.Şimdi ben bu adamlara nasıl güvenebilirim.Ancak gidip servisi ayağa kaldırıp herkese şarladıktan sonra 3.kerede adam gibi boyadılar!!!