öncelikle geçmiş olsun bence bu hasarı nereye götürüsen götür boyarlar cana değil mala gelsin sonuçta tekrar geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun bence bu hasarı nereye götürüsen götür boyarlar cana değil mala gelsin sonuçta tekrar geçmiş olsun
Ozancım polisin ne yazdığı önemli değil. Hasar da çok değil. Bence boyatmadan yaptırabileceğin yer bakın. Gördüğüm kadarı ile boya çıkmamış. Ben dükkanında iken bundan kötü bir 7.30 kapısını doğrulttu ve boyanmadı kapısı, çok da şaşırdım
![]()
Boyatmadan yapılabilirmi arkadaşım bu hafif bir göçük değilki naptınız mümkün değil![]()
Ben sana söyleyeyim ozan arka kapı çekiçlenip komple boyanacak eğer göçük biraz daha aşagıda olsaydı kordonun üstü boyanmazdı bel altı olurdu ön kapı kordon altı çekiçlenerek boya yapılacak kordon altı boyanacak birde arka çamurluk altı boyanacak bunuda maliyeti yaklaşık 500 ytl ye çıkar en baba oda
Femoli bunu bende senin gibi düşünüyordum ama şahit olunca ikna oldum. Keskin göçük ve boya çatlağı olan yerlerde çok uygun değil, benim aracım için oldukça uygundu. Zaten macunlanıp tekrar boyanan gibi olacağını da iddia etmedim, ama eskiye yakın olur. Boyalı veya kazalı gibi yakıştırmalar olmaz bence.
Ozancım hasarın o kadar fazla değil, merkez serviste boya ve kaportada sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Ama diğer parçalarla olan renk farkını kapamak için boyanan parçanın sağ ve sol tarafındaki parçalara sis boya tabir ettikleri ince bir kat atıyorlar. Bunu yapmamalarını özellikle iste. Çünkü sen arabanın tek parçası boyalı zannederken, ileride satarken boyanan parçanın sağı ve solunun da boyalı olması gibi bir durumla karşılaşabilirsin. Biraz uğraşıp rengini tuttursunlar.
peki nasıl yapıyo...
sağlıklı oluyomu???
mesela yengemin arabasına bi göçük varmış birisi boyamadan doğrultmuş ama dalgalı...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Zaten masraf beni ilgilendirmez isterse 5000 ytl tutsun...
benim için önemli olan en iyi şekilde yapılması...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Boyacın iyi olduktan sonra kaportada bir sorun çıkmaz kaportalık fazla bir iş yok sadece boyacı dalgalı atmasın yeter
ozaman sorum şu:
Enrikonun kaportacısı
Merkezin Boyacısı nasıl![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozan Kardeşim Geçmiş Olsun
Sevgilerimle
Enriko Aliberti ile Ertan abinin dialogu çok iyi olmasından dolayı enrikoya gidicek
herkeze teşekkürler
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Öncelikle geçmiş olsun...
Servis veya sanayii nereye götürürsen götür ustalar iyi olsun.
bulunduğum yerin en methedilen servisine sienamı bıraktım, arka tampon değşip boyanacaktı. Arka çamurluktda çok ufak bir işlem vardı. tampon boya+işçilik rezil. El kadar yer için çamurluğu komple boyamışlar. Artı rezil bir şekilde, kabarcıklar ve yer yer portakal kabuğu gibi görünüm vardı. 2 kez boyattım yine vardı. Lanet olsun dedim bıraktım..
valla ben çok memnunum herşeyinden diğerlerini bilemem umarım hep böyle gider
valla ben kimseyi tanımadan gittim memnun kladım şimdi herkesi tanıyorum yine memnunum kötünün iyisi lafına katılmıyorum
bildiğin yolda devam et sen bazı şeyleri şarlamakla kazanamayacağını anlayacaksın zamanla.ayrıca ordakiler senin şarlamanla iş yapacak insanlar deyil onlar zaten bu onların işi olduğu için senin işini yapıyolar yoksa senin varlığın yada yokluğun onların umurunda bile olmaz adamların işleri çok yoğun müşteriye ve reklama ihtiyaçları yok.kendilerini alfa romeo konusundada kanıtlamış bir servis......
NOT: Ozan kusura bakma senin sorununu kendi sorunumuz haline getirdik.sana orda en iyi şekilde yardımcı olacaklar emin ol.araban gidince haberim olsun senin arabayı Kerem ustaya havale edelim.ayrıca bugün servisteydim araban yoktu.
Adamlar benim şarlamamla iş yapacaklar demiyorum.Fakat yaptıkları işi tam anlamıyla doğru düzgün yapmadıkları için gittim ortalığı ayağa kaldırdım.Eğer adam gibi tam manasıyla olmuş olsaydı yaptıkları iş için teşekkür ederdim.Mesela geçenlerde sağ önden gelen ses için servise gittiğimde hemen Erkan abiyi gördüm.Sonra sorunu anlamak için yola çıktık ve usta sesi dinledi.Serviste lift e kaldırıp hallettikten sonra bir de ön düzene girdi araba.Sonra tekrar bir deneme ve ses kayboldu.Adamlara teşekkür ettim bu sefer.Neden?Çnkü adam gibi yaptılar işlerini.Erkan abi sayesinde...
Bu konuyu daha fazla uzatmayalım bence çünkü hiçbir yere gitmiyor konu.Ben bildiğim yoldan devam edeceğim.İşlerini adam gibi yapmadıklarında yine gidip gerek servis müdürüne yada Aliberti'nin kendisine şikayet edip ortalığı ayağa kaldırcam.Ama işlerini adam gibi yaparlarsa teşekkürü de esirgemeyeceğim...
Konu Halook!!! tarafından (21/10/2007 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
haluk daha neler geldi başına bizim bimediğimiz söyle bakalım bu şarlama konusunuda daha fazla uzatma istersen
Gecmis olsun, umarim birdaha yasamassin...
®man
ben bugün söylerim artık onlar durumuna göre işlem yaparlar ustaların bakması gerek tabi doğrultma yaparlarsa daha iyi olur.boyamasınıda arkadaşa sölicem o yapsın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri