muahmmed bey yanlış yönlendirmeyelim lütfen 2500 devirde dizel araçda vites değişmez yakıt sistemine motora zararı olur. Az yakacağı kesindir ama vereceği zarar la kıyaslanacak ölçüde değildir
ne açıdan zararı olur? benim arabam da dizel ve hep bu devire yakin vites degistiriyorum. aracta vites degistirme uyari sistemi var zaten ona gore degistiriyorum. genelde 3000 deviri bulmadan shift isareti yani vites yukselt isareti cikiyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri