Alıntı fawori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vallahi yine puntoya dönmüşüz bakıyorum olsun kokma hele evoysa hiç korkma düzeltmeler bariz yapılmış skydome iyidir temizini bulursan al derim ama cam tavan çoğu araçta sıkıntı olabiliyor benim kardeşim audi doğuşta otoda servis mühendisiydi q7q8 ler de bile sıkıntılı araçlar çıkıyormuş yani sökülme tekrar takma yapıyoduk diyor su alanlar oluyordu diyor. akrabam hangi model bilmiyorum ama pahalı bir model bir sıfır ford aldığını cam tavanın 2 kez sökülüp contaların yenilenip takıldığını anlatmıştı bir ay önce adam avukatına gitmiş dava açayım değiştireyim tavan söküldü orjinallik gitti demiş avukat üç yıl arabasız kaldığınla kalırsın çok zor deyince vazgeçmiş yani marka bazında takılma ama sen yine iyice bak kasko yaptırırkende mutlaka dikkat et klozuna felan derim ben bu yüzden sıkıntı yaşayan vardı forumda
Tesekkurler uyarilarin icin . Yapacak bir sey yok. Piyasa da bu fiyatlara alinip binilicek konfor ve surus keyfi veren ve tipi duzgun olan B segmenti baska bir arac yok. Ayrica yakit olarak tabi. Arabaya icim sindi esasen. Adam zaten garantiden butun kronik sorunları yaptirmis. Gogus, kapi gergileri, kapi kol ve kilitleri. Kornasi. Sol sinyali falan hep yenisiyle degistirmis. Su skydome isinde de sikinti cikmazsa alacaktim araci hayirlisi bakalim. Araba bakmaya devam