arabalara yılbaşında fabrikaların kendi koydukları zam + vergiler ortalama 8-10 bin arası zam geldi diye biliyorum ikinci elinde yükselmesinin nedeni tamamen bu şimdi yüksek yaz sonunda düşer diyede birşey yok kimse 20 bin görmüş aracını 18 bine satmaz ben 18-20 araba aldım sattım 3 yılda hiç öyle yazın pahalı kışın ucuz gibi bişey olmadı bi değere ulaştıysa araç o değerin altına inmez maalesef bu böyle punto bile 50 bin lira olmuş sıfırı ev alsan bu kadar değerlenmezdi 2011 de 30 bine almıştım satıp ev almıştık ev yerine 4 tane punto alsaymışım daha karlıymışım![]()
Millet kendini kurnaz sanıyor ama biz de saftık, yedik. 2006 GP 1.3 Multijet'e 25.500 yazmış. Bir kaç değişeni var ve boyası da cabası. Şimdi ben bu herifi arayıp direk kaysam hakkım değil mi![]()
bahsettiğin hondacılardan nedense çok var piyasada.Sırf bu adamlar yüzünden civiclerden soğudum.Tam da bahsettiğin gibi; araba 15 yaşında adam 2-3 yaşında gibi davranıyor.Arkadaşım bindiğin arabaya bak öyle konuşalım diyosun,kavga çıkmadan ayrılıyorsun oradan.Yolda görsem sinirleniyorum o derece yani![]()
Yaz başında araç ararken adam ilana gayet normalmiş gibi yazmış. 2. el fiyatları yükseldiği için bu fiyata satıyorum diye![]()
2005-2006 model honda hrv ler 30 binden aşağı değil... ben denk geldi normal fiyatına aldım bi tane arkadaşım ısrarla koy ilana 35 binden diyor denk gelirse satarsın... ama yazık günah bu paralar kolay kazanılmıyor. borcu bitmeden satmayı düşünmüyorum bende...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Bir de şu muhabbete acaip ayar oluyorum. Adama örneğin 28 diyorsun. Adam diyor 28500 verdiler vermedim. Ya verseydin arkadaş ? Verseydin. Niye vermiyorsun ? Yok 28750 ye alıcı zaten var. Ya ver o zaman. Ne boş konuşuyorsun ? Bir tanesine dedim zaten. Kardeş senin araç 26 bile etmez. Ben 27 dedim. Mal gibi kaldı. Suratı değişti![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
bazen abartanlar oluyor ama genelde piyasa yüksek
Duruşunu hiç bozma sen alemi değil,alem seni seyretsin,Öyle bir durki;dünya sana meyletsin.
Fiyatların düşeceğini sanmıyorum yıl sonu sıfır araçlarda kampanyalar olursa belki bu yüzden bir miktar düşüş olabilir piyasa gerçekten yükselmiş Allah araba alacaklara sabır versin.
Araç 1 yaşında diyelim sıfır fiyatından fazla para isteyen adamlar gördüm.
Bırakın arabaları evlerin fiyatlarına bi bakın 2 ay önce 105 bin olan ev Şuan 145 bin TL 60 günde 40 bin tl
AKLIMI KAYBEDECEM AKLIMI.... BU PİYASA PATLAYACAK AMA HAYIRLISI
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Ulen millet akp mitingine gide gide zengin oldu paranin degeri dustu anasini satiyim![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri