2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
hocam yanlış anlamada bu telefon işlerinden oldukça anlayan biriyim çok telefon geldi geçti ısınma çok sakat demişsin de ısınmanın herhangi bir zararı yok en kötü ihtimalle telefon kendini kapatıyor benim eski lg mde yazın araçta navi olarak kullandığımda birkaç defa yaşamıştım ama note 2 de bu sorun olmadı neyse sonuç olarak kamera almak mantıklısı telefonla her zaman olacak iş değil ama navigasyon olarak note 2 den vazgeçmem note2 varken naviye hiç gerek yok tabi buda benim düşüncem
Emre abi madem telefondan anlayan birisin. O zaman bu telefonların ekranlarının,panele bildiğin çift taraflı bant gibi bir sistemle yapışık olduğunu biliyorsundur. Bu bant olası ısınma ile zamanla yapıştırıcı özelliğini kaybeder. Isınma bu açıdan zarar teşkil eder.
Örnek,Motorola Atrix telefonumun ekranı aynı sistemle panele yapışık. Çok ısınırdı. Zamanla ekranı panelden kendi kendine ayrıldı.
Ekstra olarak,telefon/bilgisayar isterse hesap makinesi olsun. Işlemcisi olan her şeyin ısınması o cihazın ömrü için sorundur.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri