Alıntı Yoksul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Galerici var galarici var. Benim bildigim galerici her arabayi satıcıdan almıyor. Onlarin bir arac inceleme sekli var expertiz yaninda halt etmiş bu araç piyasasindan cok aşagidaysa büyük birbsorunu yoktur bence onlar kaporta saglamligina dikkat ediyorlar kaporta saglamsa direk şase tavan motor ayaklari on takim ve aracin gidişi kusursuzsa isterse bel alti komple boya olsun aliyorlar. Yani bana göre galericiden arac alınır elinde kalacak bir aracı onlar asla almazlar. Galericiden arac almanin bana göre tek sorunu aracin gecmisini bilmemesi arac nasil kullanildi genc aracimiydi aile aracimiydi bakimlari aksatiadan yapildimi kendini belli etmen sadece sahibin bildigi kusurlardan haberleri olmuyo. 8 ay once arkadaşıma kalos arac aldik galericiden arac canavar cikti. Bence güvenilir mekani hep ayni olan ve güzel bi güvene dayanan sohbetden sonra aracı expertiz yaptırıp alin derim ben
Yapma hocam geçenlerde bir punto bakmaya gittim adam sadece sağ arka kapı değişti dedi başka sorunu yok dedi arabada ön takım falan dağınık çıktı adamı ısrarla galerici arıyordu aracına nakit vereyim diye ) galericiden araba alacağıma yaya kalırım daha iyi %99 üc kağıtcı.