Haberi okudum simdi bende benim yorumum su sekilde
kurallar kanunlar net bi sekilde olusturulmali gunun kosullarina uygun olmali yani soyle ifade ediyim adamin boyle bir hevesi vardir modifiye gibi bunu kurala kanuna gore yaptirir aracinin ruhsatina isletir muayene esnasinda eksiklik yada sikinti cikmaz kullansin o zaman
bunun disinda sadece kendi zevki ugruna beni rahatsiz edecek bisey yapiyorsa buna izin verilmesin misal abarti egzost gibi adam sokaktan gecio ben yatagimdan zipliyorum sesten kimse bu konuda anlayis beklemesin ama haberde dikkat edin modifiyeli araclarin trafikte yuksek surat hatali serit degisimi gibi diger suruculeri tehlikeye atacak hareketleri yapabilecegi potansiyeli yuksrk araclar gibi gostermisler bu da belki dogru belki yanlis diyebiliriz adam aracina o kadar para yatirmis basmak ister de diyebiliriz bunun disinda ya adam belki araci yaptirmis evet ama surat isini belki trafik harici bi yerde yapiyodur da diyebilirsiniz burda pesin pesin gunah almak dogru olmaz ama su bir gercekki bazi konularda degismemiz lazim
Ya esimin bir cilt hastaligi var ve cok fazla guneste kalamiyor ben bu yuzden cam filmi taktiricam ama yapamiyirum neden yasak neden muayenede sirun cikiyor bence artik bunlar biraz esnetilmeli yada hosuma gidiyir app plaka yaptiricam ama yasak cezasi var yani kimseyi tehlikeye atmiyorsam neden olmasinki?
Cok uzun yazmisim arkadaslar kusuruma bakmayin baya dokmusum icimi