mercedess A kasa dizelde doğrudur dci motor kullanıyor sebebi yakıt tüketmindeki tutumlu davranış ama kesinle vw le mercedes kıyaslancak araçlar değil param varsa a 180 alır keyfime bakarım
A180 de bildiğimiz Renault 1.5 dci motoru var performans adına pek Mercedes gibi değildir ama tüketim ve kasa olarak Golf'ü ciddi şekilde ezer.
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
kriterlere göre bence gayette golf seçilebilir. konfor olarak golf önde, A180 sportif tasarlanmış nispeten sert bir araç. Güvenlik olarak mercedes bir tık önde olabilir. Servis olarakta çok fark olacağını sanmıyorum.
kendi adıma bütçem olduktan sonra bu ikisi arasından A180 alırdım. Ancak dediğim gibi bütçe ve kişisel ihtiyaç meselesi.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
merso binek araçların kralı yav ne golfü, arkadaşım ne içtin sen![]()
Saka bir yana, her iki aracı da sürmemiş ama birçok kez inceleme, oturma şansı bulmuş biri olarak bu iki modelin (markanın degil elbette) kiyaslanabilecegini dusunuyorum. Benim de gönlüm Mercedesten yana fakat Golf de kaliteli, konforlu, evladiyelik bir arac neticede.
Ama ben olsam, o bütçe ile biraz daha yaşlı olsa da C serisi bakardım. A serisine gercek bir Mercedes demek ne kadar doğru tartışılır.
Bir MB calisani olarak a.b.cla serilerini tam olarak mercedes sayamiyorum.oncelikle mercedes arkadan itisli olurher ne kadar yildizi olsada kalite olarak bence vw den cok ustun sayilmaz(a serisi).yakit cok farketmez derseniz (10lt ortalama) c serisine yonelmenizi tavsiye ederim.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Yıldız Yıldız.....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Ben dedim C serisi alsın diye arabadan anlıyozda konuşuyoz. Aynı fiyatlar arada 1-2 yıl var.
Resul kardeş A serisi yerine C önermenin arabadan anlamakla pek alakası yok açıkcası. Malum C serisi zaten daha yüksek sınıftaben de biraz daha yaşlı olmak kaydıyla E serisi öneriyorum o halde.
Bende S serisi öneriyimde en iyi anlayan ben oliyim bare
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Maybach öneriyorum.. Bu işin duayeni,experti benim....![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Sen hayatında maybach mı gördünki öneriyorsun
Ben deddim diye herkes C serisi önermiş. Benden önce herkes golf veya a180 kıyaslaması yapmş kimsede dememiş C serisi al diye. Millet gidip a180 alcak yani o paraya gidip ben uyarmasam. Ayrıca mercedes dışı marka istiyosanda o fiyata önerebilceğim modeller var C serisini aratmaz hava olarak güvenlik olarak![]()
Bak canım benim. Senin kalbini kırmayayım diye 1 değil 2 değil uyardım. Bu son uyarışım. Bana neyi görüp görmediğimi soruyosun. Ben senin yaşındayken dahi senin hayalinin ermeyeceği şeyler gördüm geçirdim. Ağzını topla. Sen kendinden yaşça büyüklerle böyle konuşup ediyorsun sürekli ama,artık bir dur. Yoksa kalbini kırarım.
Ben dedim de millet önerdi diyorsun. Evet biz hepberaber sen söyledin diye Mercedes tavsiye ediyoruz C serisi. Ah sen olmasan nolurdu halimiz..
Terbiyesiz ve çok saçma davranıyosun.cevap yazmayı düşünme bence.
Havada Kamuran kokusu var![]()
Kardeş ilk cevabı sen veriyosun hep bilmem farkettinmi. Ben sana birşey demeden sen bana diyorsun "arabadan çok iyi anlıyormuş hahahaha" diye. Sonra banada cevap hakkı doğuyor. Bırak benim gönderilerime yorum yapma herkesin yorumu kendine kardeş. C sınıfını çok iyi bilirim çünkü amcamda var kardeşim anladın?![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri