Resul Bey,
Ne yapmaya çalışıyorsunuz inanın anlamadım. Gidipte Honda forumunda konu açmak ve link vermek hiç yakışık alan bir davranış değil. Oradaki kişiler sizin istediğiniz gibi cevaplar verince mutlu olacak gibi bir haliniz var. Fikirlerinizi özgürce belirtebilirsiniz burada hiç bir sorun yok, her kim burada sizin fikrinize bir saldırıda bulunursa her moderatör emin olun sizin tarafınızda olacaktır. Ancak karşınızdaki kişi size beyefendice cevaplar verirken, sizin ona yaklaşım tarzınız yanlış.
Ve değerli üyelerimiz,
Zahir arkadaşımızın konuları iddia bülteni gibi, sürekli bahisler dönüyor ortada. Moderatörler her yazılan tartışma içerikli mesajı silip her ters konuşanı forumdan banlayamaz arkadaşlar. Bizler polis değiliz, ve bu tarz durumlarda çoğunlukla üyelerimizin sorunlarını kendi aralarında konuşarak çözmesinden yanayız.
Eğer bir şikayetiniz olursa yazılan mesajın sağ üst köşesinde bulunan sarı ünlem işaretini tıklayarak şikayetinizi moderasyona daha hızlı iletebilirsiniz. Bizler her saat her dakika burada olamayız. Gece 3 te forumda küfürlü mesajlar paylaşan adamın iletilerini anında silemeyiz.
Ben bugün 40 derece sıcağın altında oruçlu halimle 400 km yol yaptım, en az 40 tane müşteri gezdim, dert dinledim malımı satmaya çalıştım sattığımdan paramı almaya çalıştım araba kullandım kısaca canım burnumdan geldi.
Bunu şunu anlamanız için söylüyorum; ben ve diğer tüm moderatör arkadaşlar burada otomobil sevdası adına, bu forumu ve sizleri uğraşmaya değer gördükleri için bu görevi yapıyorlar. Yoksa kimsenin 1 lira bir şey beklediği yok, tenezzül dahi etmem zaten. Ben bu forumu bir hobi olarak görüyorum, ve düzen sağlamak adına verilen görevi de elimden geldiği kadar "uygun vakitlerimde" yapmaya çalışıyorum. Asli işim bu değil yani diğer hiç bir moderatöründe olmadığı gibi. Hayatımı idame ettirmek içinde bana bir katkısı yok. Dediğim gibi bu sadece bir "hobi ve otomobil sevgisi". Ancak konuşmalarınızdan anlıyorumki, burada moderatör diye istediğiniz adam elinde sopasıyla bekleyecek, höt diyenin ağzına vuracak. Maalesef böyle bir işleyiş mümkün değil değerli arkadaşlarım. Değil 10 110 moderatör de olsa yine problemler olacak. Nasıl sokaktaki her kavgaya polisin yetişmesi mümkün değilse, buradaki her tartışmayada sıcağı sıcağına bir moderatörün yetişmesi mümkün değil arkadaşlar. Anlayacağınızı umuyorum.
Saygılar
Yer imleri