Niye kendi kendinize tirpe giriyonuz karşıt görüş kullanamıcazmı bu forumda? Herkesin görüşü sizle aynımı olmak zorunda? O zaman forumun amacı ne.
Niye kendi kendinize tirpe giriyonuz karşıt görüş kullanamıcazmı bu forumda? Herkesin görüşü sizle aynımı olmak zorunda? O zaman forumun amacı ne.
Seninkisi, gerçek rakamsal verilerle samimi olarak yapılan paylaşımlara cevaben özgün bir şekilde karşıt fikir belirtmek olmadıki Resul, gerçek ve objektif paylaşımlar yerine, polemik yaratacak şekilde başka forumlardan ve başka yorumlardan medet ummak oldu. Forumun amacını ve paylaşım tarzını sana açıklamaya çalıştık hep birlikte.
Konu OAGP1960 tarafından (03/07/2014 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.
Bak ya. Kardeşim...
Bu benim sana son düzgün cevabım ve uyarımdır. Ben 21 yaşında senden 5 yaş büyük bir abinim. Orkun abimiz 53 yaşında bizim sevdiğimiz saydığımız ve TR Punto camiasında bilinen saygı duyulan birisidir. Senin bizim hakkımızda söylediğin lafları şöyle özetliyorum. "Yavaş geçsin,tribe girmek,madem öyle niye videon yok kapışsana,korktun mu vs vs."
Bunlar kendinden yaşça büyük birilerine söylememen gereken laflardır. Bu yüzden başından beri terbiyeni takın diyorum sana.
Karşıt görüş tabii ki sun. Tartışma olmasa insanların fikirleri olmazdı. Ama bunu düzgün üslupla ve iyi niyetle söylemen gerekir.
En önemlisi de Resul,kimsenin bildiğini başkasına kanıtlamaya çalışmamasına rağmen gidip Honda forumlarına "bak bu puntocular sizin arabalarınız hakkında böyle böyle diyor" şeklinde bir konu açman,bence gerçekten komik bir durum. Üstüne korktunuz mu demense yüzsüzlüğün,terbiyesizliğin dibine vurmaktan başka bir şey değil.
Bu sondu. Terbiyeni takın LÜTFEN...![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri