Terbiyesizlik yapma. Neyden korkacağız? Teknik verilerle anlatmaya çalışmış adam zaten. Kimseye bişey kanıtlamaya çalışmıyor kimse. Burada tek sorun senin densizlik yapman. Işsiz gibi oraya buraya konu açman ve burada yapmamız gereken tartışmayı başka yerlere taşıman.
Bence bu konuyu daha fazla uzatma sesini kıs.zaten mutlaka yetkililer uyaracaktır. Büyüklerinle nasıl konuşman gerektiğini sana öğretmeyelim bir de.. Ayıp yaw
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Puntolar bugün v-tec vs kıyaslanma yapılıyosa clioların fiestaların poloların vay haline
Araçta modifiye yapmak illa biriyle yarıştırmayı gerektirmez, zevk meselesi, adam modifiye yaptı diye illa yarışmak videolar çekmek zorunda değil kardeşim, dediğim gibi zevk meselesi, birilerini gaza getirip kenardan izlemek delikanlılığa sığmaz ...
Konu ligdevi tarafından (03/07/2014 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
Konu silme veya içerik düzenleme olsa honda forumundaki konumu silerdim. Ama malesef düzenleme veya konu silme yok moderatöre mesaj attım orda silsin diye.
Burada herkes, birbirine saygı ve nezaket sınırları içerisinde hitap etmek durumundadır. Aynı zamanda da herkes özgüven ile, bilimsel veriler ve birikimleri doğrultusunda objektif ve doğru paylaşımlar yapmalı, bunun dışındaki kaynaklardan medet ummamalıdır. Forum ruhu budur, arkadaşlık ve kardeşlik budur.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Konu OAGP1960 tarafından (03/07/2014 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.
sirf muhalefet adina gelip uye olup konuya dalip birde baska forumlara tasiman hic hos olmamis resul!
herkes roll yapmak zorunda degil modifiye zevk icinde yapilir ,
haa t jet type r gecemez mi harcarsan gecer diyoruz bu bir gercek aksini kim soyleyebilir!!
madem bukadar biliyorsun 220 hp czt nin kprolu type ri gectiginide biliyorsundur heralde ( videosu tech de var) sandigin kadar bilgisiz degil buradakiler sevgili cok akilli kardesim...
Orkun abinin aracını forumdan çoğu kişi gördü, biliyor.nasipse ben de incelemek için randevu alıcam münasıp bir vakitte.kendisi forumumuzun gözünün nurudur ayrıca bu işi zevk için yapan biridir.Kendisini o kadar çok tanıyan vardır ki bu forumda herkes hemfikirdir.
16 yaşındasın, yaş farkımız çok ta yok.Ama senin aksine biz 53 yaşında,müthiş emekler vererek arabasını türkiyede tek modifiye eden birine nasıl hitap edeceğimizi, ne söyleyip ne söyleyemeyeceğimizi iyi biliriz..Ehliyetin bile yoktur.Merak etsen etsen, 15 yaşından beridir ilgileniyorsundur araçlarla.Bu adam kaç yıldır bu işlerle uğraşıyor.Sadece arabasına baksan saygı duyman gerekir.Vtec ile Tjet'i karşılaştırıyorsun eyvallah ama bu forumda atmosferik motorla turbo benzinli motoru kıyaslamamayı herkes bilir.Sen de öğrenirsin umarım.
Güzel görüşlerine çok teşekkür ederim sevgili Cem. Elimden geldiğince objektif olarak doğru veriler ışığında değerlendirme yapmaya çalışıyorum her zaman. Arabamın da hiçbir zaman ''en müthiş araba'' olduğu iddiasında değilim. Tabiki her zaman seni misafir etmekten onur duyarım. İlk fırsatta bir araya gelelim değerli kardeşim.![]()
1,5 Czt 1145 kg., 148HP-210Nm., 1,4 GP t-jet ise 1155 kg. 120HP-206Nm. Görüldüğü gibi arada 10kg. gibi önemsiz bir ağırlık farkı var. Daha önceki sayfalarda arkadaşımızın belirtmiş olduğu görüşe bu şekilde cevap vermen doğru olmadı, bana cevap yazmak gereği doğdu Resul, problem burada.
Konu OAGP1960 tarafından (03/07/2014 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri