Senin ilacın 1.4 multair evo![]()
Abiler merhaba aranıza yeni katıldım yaklaşık 15 gündür punto arayışındayım, k.maraş'tayım yaş 23 üniversite yeni bitti, 4 yıldır biriktirdiğim para ile punto almaya karar verdim ( aklım her ne kadar leon'a gitsede)
Bütçe 25 max 26 bin TL
Babam diyor 100hp altında alma maraş yolları çok feci yokuşlu bilmiyorum aranızda bilen varmı, biraz performans arıyorum açıkcasıdizel taraftarı da pek değilim.
100 bin km altı güzel bir punto arıyorum sizce hangi seriye bakmalıyım bu anlattıklarıma göre? (Renk Kırmızı Beyaz (Sanırım beyaz az pahalı) Çok teşekkürler şimdiden herkese tek tek.
Senin ilacın 1.4 multair evo![]()
multiair 105 beygir (punto evo) ve t-jet 120 beygir (grande punto) babanızın söylediği özelliklere uyuyor25-26 gibi fiyatlara T-jeti uyguna bulabilirsiniz. Ama Evo yeni kasa olduğu için biraz daha pahalıya gelebilir.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Abiler bu multiair'ler biraz tuzlutjetlerde yakınımda yok babama desem kalk istanbul ankara izmir bursaya gidiyoruz araba almaya vazgeçer zaten pek yanaşmıyor
Bu Fire Fun'lar 77hp değil mi abiler ben öyle biliyorum, bu ilanda neden 100hp üzeri gösteriyor? (İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9297772/detay/) ( İlandaki renk ve jantlara bittim)
Birde 77 - 100hp benzinli modelleri mevcut mu, mevcut ise bizim yokuşlu yolları aşabilir miyiz rahat ?![]()
Konu iGuney tarafından (01/07/2014 Saat 03:50 ) değiştirilmiştir.
ben olsam gp emotion düşünürüm kesinlikle..dizel alırım..90 hp full donanım ve 6 ileri..hız sabitleyicisini de ekledim mi...gayet hoş olur..
Kardes tjet fazla yakmaz. Ben 25 26 kurus civari yakiyorum. Dizelde o civarda yakiyor
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Dizel pek tercih etmiyorsunuz sanırım ama dizellerde tork var ister 75 hp isterseniz 90 hp ikisinin de performansı tatmin edicidir, yakıtı düşük ve vergisi düşüktür. Ben dizel sever olarak dizel tavsiye ederim ama yakıt ve vergi sizi yormayacak ise Tjet öneririm![]()
dizel candır...
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
Dizelle tjetin vergisi ayni ve tjette 8.5 lt falan yakiyor lpg var dizelden cok yaktigi soylenemez
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Tjet alıp keyfinize bakın 3-4. Vites çıkın yokuşları![]()
Benım aracı vereyım sana kusursuz servıs bakımlı nokta boyası darbesı yok yanı vallaha senın o paraya anca t-jet alınır hem performas istiyosun yanı...
Dikkat etmedim kac kurus oynuyoki
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler abiler, dizel olayına pek girmek istemiyorum çünkü benim fiyata 100bin altı km bulmak zorvarsa da 75hp bana yetmez.
T-jet'ler şuan için kafama yatıyor (performans + özellikleriyle ( yaklaşık 2 saattir t-jet videoları izliyorum) ), yakıt olarak gaza sürekli abanmayacağım için pek sorun etmiyorum ama yinede t-jet kullanan abiler yakıt hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
Birde sanırım t-jet modeli pek tutulan bir model değil bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Abilerim tekrardan merhaba şu ilandaki araç sahibini aradım araç chipliymiş (ecotech mi dedi öyle birşey) 120 - 125hp olduğunu söylüyor düşüncelerinizle beraber aracı alma konusunda adım atacağım, teşekkürler
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Fun 2008 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 169297772
Fire motor ne zamandan beri 120 beygir oldunormalde 77 beygir ama chip yaptıysa 80-85 arasıdır 120 beygir değildir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri