23.11.2007 tarihinde almış oldum gp kırmızı logolu olarak teslim edildi...
23.11.2007 tarihinde almış oldum gp kırmızı logolu olarak teslim edildi...
Bende yeni alacağım ancak 2 gündür kırmızı logo için konuşuyorum bayii ile sonunda kırmızı gelecek dendi ama pek inanamadım.Çünki adamların elinde mavi logolu araç var muhtemelen onu satacaklar ancak logoları değiştip.Evet arkadaşlar logoları serviste değiştirip 2008 olarak satıyorlar haberiniz olsun.Ben çok uğraştım ama yine de biliyorum ki bana yalan söylüyorlar.
dün siparişini verdiğim yeni araç için sorduğumda yeni logo ile geleceğini söylediler ama bu yeni renk ve biçim olarak ifade edilen logo yanılmıyorsam fiyatın en eski ve ilk orijinal logo ve kurumsal rengi olması lazım.
fiat'ın sitesinde yazıyor. biraz stilize edilmiş.
Güntaç bey, yeni logoları buralardan görebilirsiniz:
https://forum.grandepuntotr.com/gene...ni-logosu.html
https://forum.grandepuntotr.com/gors...u-orjinal.html
Aramıza hoş geldiniz... Aracınız hayırlı olsun! Tanışma başlığı altında kendinizi tanıtırsanız çok memnun oluruz...![]()
evet az kalsın 150 ytl ucuz alıyımdıye bayının bırı 2007 yı 2008 dıye kaptırıyorlardı forum sayesınde uyandım
bence vals mavisine güzel gidiyo mesela ben taktırmıştım çokta yakıştı
ben yaptır mayı düşünüyorum ankaraya gelince bi bayiye gidip araştırcam toplam 7 logo olcak jantlar idahil inş satıyorlardır)
Yok öle birşey onu yapamazlar 2008 olması sadece logoyla ibaret değil ruhsattada 2008 yazması lazım 2007 aracı 2008 diye veremezler birde sonradan yapılan logolar belli olur aracın ön tarafı vede arka tarafı tam oturmuyor sonradan yapılanlarda . Birde öyle büyük bir sorumluluğun altına kimse girmez bir araç uğruna kendilerini harcamazlar..
Ben bu iş için araya bayiden insanlar soktum ama bana dedikleri biz burda logoları kendimiz değiştiriyoruz.İstediğin bu ise bunu yaparız dediler.Bakalım arabayı alırken göreceğiz.Ama logodan önemlisi bundan başka değişen birşey varmı.
Herkese merhaba bu siteyi bir süredir takip ediyorum ve gerçekten çok yararlı olduğunu düşünüyorum ve sonunda bugün üye oldum. Kasım 2007'de GP mizi aldık, 2008 model olduğunu söylediler ve ruhsatta da 2008 model görünüyor. Gelelim konuya bizm logomuzda mavi, bu başlığı okurken kafama takıldı ve Müşteri Hizmetlerini aradım 2008 model araçlarda logo kırmızımı oluyor diye. Yanıt gayet netti, evet kırmızı oluyor şeklindeydi. Sonra aracı aldığım bayiyi aradım. Bizim logomuz mavi 2008 modellerde kırmızı olmuyor mu? dedim. Cevabı ise bazıları mavi geliyor bazıları kırmızı şeklindeydi. Ama müşteri hizmetlerinden kırmızı olacağını söylediler dedim. Aralık ayında gelen araçlar mavi geldi dedi (ben arabayı Kasım'da almıştım)Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Sorunu not aldılar, teknik servisten arayacaklarını hatta eğer araba 2007 model ise değiştirilebileceğini söyledi. Bakalım arayacaklar logonun mavi yada kırmızı olmasından çok aracın 2007 mi 2008 mi olması önemli! Umarım 2008 modeldir yoksa neler olur bilinmez bekliyoruz![]()
Konu mturgut tarafından (06/01/2008 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.
Hoşbulduk ve teşekkür ederim, Fiat müşteri hizmetlerinden hala geri dönüş olmadı, tedirgin olmaya başladım, yarın tekrar arayıp görüşeceğim. Arabam 2008 model görünmesine rağmen aslında 2007 model olabilir mi? Bu konuda bilgisi olan var mı ve nasıl öğrenebilirim?Şimdiden teşekkürler
Bende aracımı 10 ekim 2007'de 2008 model aldım ve mavi logoluydu. O zaman satışta hiç kırmızı logolu yoktu. Sonradan forumda kırmızı logolar ile değiştirmek için servislerde paket olarak satıldığını duydum. Ben ön logoyu iptal edip, yeni jant aldıktan sonra sadece arka logo ve direksiyon kaldı. Onlarıda abarth logosu ile kapladım şimdi daha şık oldu![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun
İş sadece logoda bitmiyor.Bende 6 aralıkta aldım kırmızı logolu.Gösterge paneli değişmiş,yeni panellerde dış sıcaklık göstergesi var ayrıca kadranlardaki başlangıc kısmı(yuvarlak olan yer) gri olarak boyanmış.Sanırım koltuklardaki noktacıklarda daha küçük olmuş.Bunlara dikkat ederseniz 2007 veya 2008 olduğunu anlayabilirsiniz.
bende bayiiler bu değişim olayını göze alamazlar diye düşünüyorum. fakat anlatılanlara bakınca müşteri hizmetleride bunun onayını veriyorsa yapan varmış demeden geçemiyorum.
Daihatsu Copen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri