bravo güzel araç alınabilir..
Arkadaşlar eski bir fiat punto kullanıcısı olarak bravoda aklım kalmıştı.
punto 13,multijet 2006
307 1,6 hdı 2006
207 1,4 hdı 2007
Corsa 1,3ctdı 2008
yukarıdakı araçları sırasıyla kullandım. şimdi almak istediğim araç bravo-308-cruze
hayırlısıyla bi bravo ile görüştüm 2008 1.6 Mjet Sport Style 85.OOOde ne dersiniz?
Konu By_Static tarafından (21/06/2014 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
bravo güzel araç alınabilir..
Bravo bence kardeş her turlu
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
madem aklinda bravo var,hic vazgecme pisman olmazsin
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
Söylediğin üç aracida kullandim kardeş eğer araçları fiziksel olarak incelersen öne çıkan bravo olacaktır. Bu arada benim de bravo aracim satılık 2010 mjet dynamic ilgilenirsen özelden yazabilirsin.
HTC One S cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar 3 Aracıda test ettim 308de karar kıldım 1,6 110hp 80,000km
cruz benı cok yanılttı içi çok kalitesiz
bravo güzel araç yanlız piyasası çok durgun
308 de güzel konforlu sessiz piyasası yüksek bu yüzden kararımı 308de kullandım
308 inmi piyasası yüksek?
Karar sizin ama o noktada yanılıyorsunuz.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
kardeş hayırlı olsunda 308 i 207 ile karıştırdın sanırım 308 in piyasası falan iyi değildir bravo dan çok bir farkı yoktur ayrıca hemen satmayı düşünmüyorsan ikinci el olayına bu kadar takılma ben olsam pug dan uzak dururdum piyasadan çekilmiş chewy bile daha iyidir gözümde
bravo bence daha ıyı bır secım olacaktı ama hayırlı olsun![]()
110'luk 1,6 hdı
bugun nasipse alım satım yapıcam
Kardeş Cruze alma yeter... Bela bir araç kuzenimde vardı lanet ettik...
cruze hiç değilde 308 de oğle sessiz tok bir araç değil. kalite olarak puntodan çok farkı yok kaldıki bravonun kalitesi belli. aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Bravo Candır her türlü![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
arkadaşlar 308 satan arkadaş vazgecti bravo olacak galiba bravonun içi acıkçası daha hos gorunuyor...
![]()
Chevrolet avrupadan çekiliyor. Peugeot onun %14 hissesini çin aldı. Üretimin çoğu o tarafa kayacak , artık nasıl Volvo eski kalitesini kaybettiyse onun da başına gelecek benzer şeyler olacak. Bravo mantıklı seçim görünüyor uzun sure kullanacaksan. Bu arada beklersiniz belki ama her aracın bir alıcısı vardır.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Chevrolet almayın derim. arkadaşımda 1.6 benzinli otomatik versiyonu vardı. Konforlu ve güzel bir araç içeriden ama yakıt ve gidiş konusunda hiç te iyi değil. O ağır kasayı kaldıramıyor.
Yıllarca Peugeot kullandım. 2 adet Peugeot'um oldu. Bunlardan biri 1974 Peugeot 404 idi. O zamanın en iyi arabasıydı,dededen kaldıKıyaslamaya almak hata olur
Diğeri de Peugeot 'di. Hdi motoru çok severim. Gürültülü olmasına rağmen gidişi gerçekten iyidir. Ancak her Peugeot'un yegane sorunu ön takımın çok hassas olması. En yenisinden en eskisine Peugeot ön takım ile ilgili sorunlarını bir türlü halledemedi. O yüzden 308'i tavsiye etmeyeceğim.
Fiat Bravo ise gerçekten güzel,iyi motor seçenekleri olan ve donanımı ile gerçekten iyi bir araba. Bu üç tercih içinde en çok Bravo'yu tercih ederdim. Dolayısıyla tavsiyem bu yönde olur![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
önerileriniz için teşekkür ederim...
şimdi bravo için aksam bakmaya gidiceğim araç sahibinin dediğine göre;
6 ileri vites
digital klima
8 airbeg
1,6 multijet
85,000de bordo 27000tl
hasar kaydı 5400tl var