2010 model skymode 49000 km hatasız boyasız...
2010 model skymode 49000 km hatasız boyasız...
Gönlüme yakin olmayani , aklim sürgüne gönderiyor=)
Aracınız gayet güzel bakımlı ve gösterişli duruyor ben olsam satmazdım neden satmaya karar verdiniz acaba ?
3 harfe (BMW) dönmeyi düsünüyorum
başkan araban bmwden daha dikkat çekici ya açıkçası.yanıyor resmen.hem onun yakıtı,parçası üzer.heryer bmw dolu seninki gibi bitane yok.ha diyosan bmw olsun,al o da yakışır sana sen çok bakımlı araba kullanıyosun
C2105 cihazımdan gönderildi
SATARİZ kardeş
çok güzel ve temiz bir araç alacağınız üç harflininde böyle temiz ve güzel olması lazım bence...
alacağın 3 harfli kaç model hangi modeli e36 kasa falansa geneli dökük bitik arabalar.
Erkan insallah sataman len
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
E46 325 ci 328 ci hangisi olursa cabrio tercihimdir=)
Sato gardaşım hayırdır la arabada gözünmü var=)
Aracını satmanı bende tavsiye etmiyorum çok hoş bir araç,inan alacağın aracım km sinden yakıtından bakımından parçasından ve şimdiki aracının sportiflik ve çekiciliğinden yana çok pişman olursun.ben bunu yaşadım onun için söylüyorum,ama tercih senindir.Hayırlı satışlar diliyorum.
Sat sat düşünme hemde piyasa uçmuşken. İyiymiş araban bi ara görüşelim.
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
aynı kararsızlık bendede var . değeri iyice düşmeden elden çıkarayım diyorum diğer yandan kıyamıyorum valla
Alacağın araç muhtemelen çok yüksek km olacak be kardeşimbu Araban cidden hem spor görünümü var hem çok canlı bi rengi var yazık edersin bu arabaya bence
yapma be kardeşim
![]()
Hayirlisi. ..
valla bence sen bitane bmw görecen, sonra gaza gelicen hemen alıcan bak demedi deme.bmw böyle birşey![]()
Sat olm sat yeni boyanmış gibi duruyor, zaten leylek gibi. bence hiç durma sat elden çıkar.
2. El 2010 punto evo aranıyor cam tavan önceliğimizdir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri