Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bilgi verme amacıyla yazmıştım zaten ama senin ki biraz tepkili oldu. Forumda aratırsan otomatikten yana ne kadar sıkıntı yaşandığını görürsün . Hatta bu yüzden aracını satan arkadaşlar bile var. Senin kullandığın araçlarda sıkıntı çıkmamış ama senin haricinde senin gibi memnun olanlar da var şikayetçi olanlarda. Dualogicte fiat tutturamadı, şanzuman genel olarak sıkıntı çıkartıyor ki bu resmiyette de böyle. Bu oranın %50 veya 60 olması gerekmez, %10 sorun çıkartsın müşterilerden gelen şikayetten dolayı Fiat Türkiye o ürünü getirmiyor ki sattıktan sonra uğraşmasın diye sanırım. Yoksa Fiat dünya genelinde yarı oto şanzuman üretimini durdurduğunu sanmıyorum. Çok çok yeni şanzıman üretilir ki o da Ülkemize gelir. Ayrıca güncel satılmata olan modellere bir bakın kaç tanesinde otomatik seçeneği var.
tepki göstermek niyetinde değildim kırdıysam özür dilerim sadece genelleme yapılmaması gerektiğini belirtmek istedim bana kalırsa yükselen satış rakamının da etkisi var puntoda otomatiği kaldırmalarında herneyse dediğim gibi size karşı bir tepki değildi bu, saygılarımla iyi forumlar