Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
postu aynen alıp kopyaladım istersen bidaha oku biz seninle gerçekten anlaşamıyoruz
Originally Posted by ermanadakale View Post
gözünü sevdimi alırsan multijet yaparsın 1 depo mazotla 1000 +xx km bir depo benzinle 1000 km ş.arası yol yapan benzinli punto varsa hemen al hocam.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Benzinli alınacaksa eğer ya Tjet ya da Multair alınmalı. Fire motorun performansı insanı kanser ediyor resmen![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Fire kullanmadığım için bilmiyorum. Fakat yeni bir Tjet kullanıcısı olarak Ne kadar köfte o kadar ekmek misali. Tjet basarsan hakkını veriyor.( Yolda çok kişiyi Madara edebiliyorsun.) Ama ona görede kmde 50krşa kadar yakabiliyor.Ama şunada eminim sakin kullanırsanda gerçekten abartıldığı kadar yakmıyor Tjet uzun yolda hiç deneme şansım olmadı olurda deneme fırsatım olursa5.5-6lt seviyelerini rahat yakalarım diye düşünüyorum.
oZ
O halde LPG li bir fire alınması o fiyata en uygunu gibi geliyor benim için
oZ
22 bine punto alacaksan baska seceneginde yok kardesim 2008 bulabilirsen daha iyi olur..
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
su 15 gundur acayıp basıyorum 5,3 ten 6,3 e yukseldı namusuzama aga turbo jet candır.benzinde sınır yok ne bilim ama dizelde sakin kullan 5.4e gerı dusuyosun.he herzaman soyluyorum altından kalkabılecegımı bılsem tjet alırım.kullanmadım ama emsalleri çok olumlu cevremde.dediğim gibi cekerim düz borumu kumandalı egzozumu koyarım keyfime bakarım
ama artık dizel kendini fazlasıyla kanıtladı honda bile yeminin bozdu ise fazla tartısmamak gerek.
FALCON SLOT
Valla günümüz türkiyesinde bence en mantıklı seçim az yakan ve vergisi düşük olan bir araba almaktır, çünkü vergiye ve yakıta verilen her fazla kuruş birilerinin cebini dolduruyor, ayrıca evli ve 1.5 yaşında bebeği olan bir baba olarak benim için performans çok çok gereksiz, aracım güvenli olsun vergisi yakıtı az olsun bana yeterde artar bile. 15 sene benzinli+lpg li araç kullandıktan sonra 1,3mjet bana ilaç gibi geldi, ayrı ayrı benzin+lpg alma derdi yok, 1 kere dolduruyorum depoyu şehir içi 700-800 km yol yapıyoruz daha ne isteyeyimki.
Umarım gönlünüzdeki arabayı bulursunuz sizde, ama size şunu tavsiye edebilirim yürütebileceğiniz aracı alın, aracı aldıktan sonra aman çok yakar binmeyeyim gezmeyeyim gitmeyeyim demeyin gönlünüzce kullanın.
Özetle sen aracını değil, aracın seni taşımalı. Gönlünce olur inşallah.
GURURDEDE
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Değerli yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım kendi aracım satıldığında gönlüme göre bir GP bulabilirz hep birlikte.
oZ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri