usta geçmiş olsun..
usta geçmiş olsun..
Palio Speedgear 1.2 16v
Büyük geçmiş olsun, ya taş sana gelseydi. Ama durum apaçık belli, nazar değmiş. Göz var bu arabalarda.
geçmiş olsun , aracı güvenli bir yerde bıraksaydınız . birde hırsızlıkla uğraşmayın.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Konu learner tarafından (07/10/2007 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.
gecmis olsun abi
Geçmiş olsun Halil...
abicim geçmiş olsun.
geçmiş olsun hocam aynı olay benide başıma gelmişti fiesta varken.filmde yoktu arabanın içi cam doluydu.
işallah orjinal fiat camı takıyorlardır beni yönlendirdikleri cam servisi olimpianın camını takmıştı fiestaya.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
geçmiş olsun
Gazla..yanla..el freni çek..3 ten 2 ye at..ibre redline'a gelsin..tesisatı aç..gözün sadece yol çizgilerini görsün..gazı kökle..ara gazı ver..vites değiştir.. motorun sesine kulak ver..makasa gir..arabanı yıka..jantları parlat..sanroof u aç..kalamışa geç..ordan fenerbahçe tesadüf..ordan caddeye in..önce bir kırıntı yap kayıntı vakti..ordan gazı kökle..yap serenatını ..aç parçanı..koltuğuna yaslan..kapatma camı..volümü de kökle..aman camlar patlamasın..tesisat sağlam yola dewam...
geçmiş olsun, iyiki cam filmi varmış yoksa arabanın içinden o cam kırıklarını toplamak bi hayli zahmetli olurdu..
geçmiş olsun kardeş
bende gecen gun on camı degıstırdım kaskodan
hallederler
bu arada film camı nerede yaptırdın
Halil geçmiş olsun..
Zorda kalan arkadaşımıza hemen yardım eli uzatacaz tabiki, sticker'ın en kısa zamanda eline olur..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
geçmiş olsun..
cana değil mala gelsin...biraz iş çıkmış size ama çok geçmiş olsun....
geçmiş olsun
geçmis olsn abicim...
geçmiş olsun kardeşim canına gelmemişya gerisi önemli değil,en azından stoptan yırtmışsın ya stop lambanda kırılsaydı birde fılm camın patlamasını önlemiş patlayıp size zarar vere bilirdi
ALLAH(cc) daha kötüsünden korusun hepimizi
geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri