Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Xenon ile angel mercekli far kullanirsaniz daha iyi goruntu alir ve karsinizdan gelenleri rahatsiz etmezsiniz

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Muhakkak ki mercekli far ile xenon farlar cok daha guzel ve kullanisli oluyor aksini kimse zaten inkar edemez. Yalniz punto icin satilan mercekli farlari kime sorduysam memnun degiller. Ben merceksiz olarak xenon far kullaniyorum ve su ana kadar ne bir sellektor yedim, ne de onumdeki aractan ters bir tepki aldim. Denemek icin de arkadasimin aracini ben, benim aracimi da arkadasim surdu. Onun karsisindan da gectim, onunden de gittim. Ne bir goz almasi ne de bir rahatsizlik hissetim. Xenon takildiktan sonra far ayari yaptirip, yukseklik ayarini da aracin yuk durumuna gore ayarladiginizda bir problem olmuyor. Cogu arac kullanicisi bu ayarlarini duzgun yapmadigi icin karsidaki araca rahatsizlik veriyor. Sirf xenon fara ozgu birsey degil bu. Normal farlariniz bile ayarsiz olsa insanlari rahatsiz ediyor. Insanlarda bir onyargi almis basini gidiyor. Yok merceksiz xenon kullananlara kufur ediyorum, yok kavga ediyorum falan filan. Ayarlar bozuk olduktan sonra hepsi goz alir sirf xenon degil. Sizi tenzih ediyorum yanlis anlamayin sakin sozum size degil. Boyle bir konu acildigi icin icimden gelenleri ve tecrubelerimi yazmak istedim sadece.