önceki t-jet aracımı 3 yıl kullandım toplamda 4 kere şehirlerarası yol yaptım gayette net bi şekilde sabit hızda 5.5-6 litre arasına düşüyor yakıt..hesabı gayet güzel yapıyorum ve trip verisini 1000-1500km geçmedende sıfırlamam 10 mt düzlük gidip öyle resim çekmiyorum merak etmeyin =) yeni aracımda ise kullandığım güzerhag sabah 8-9 arası evden çıkıp işyerime gidiyorum(odtü çamlık sitesi-ulus opera)..ayriyetten gidip geldiğim çok yer var günlük minimum 20 max 80 km civarı yolum oluyor araçla..sabit hızda trafiğin az olduğu zamanlarda oluyor sıkışık olduğuda..şehir içi karma tüketim diyoruz bunada..günlük yolumda en az 2-3 kez keyfi olarak yol boşsa basarım 2-3 vites gazlarım pek abartmadan..önceki t-jetimi ilk aldığım 1 yıl süresince trip verilerim genelde 7-8lt arasıydı zamanla aracı tanıdıkça böyle düştü yakıt...en kısa zamanda trip verisini videoya alıp paylaşıcam sizinle..ortalama hız,gidilen yol,ortalama tüketim olarak

başka örnek vereyim bulut un t-jet inin benzinde ve lpg de benim araç kadar az yaktığını gördüm gözlerimle..ayriyetten orkun abinin aracınında benimki kadar düşük değeler gördüm..