Arkadaşlar bu haftasonu yapılacak 32.Yeşil Bursa Rallisinde servis alanında görevliyim.Gece-gündüz orda olucam sanırsam
Ayrıntılar 2007 32. Yesil Bursa Rallisi adresinde detaylı şekilde mevcut.
Bursadaki kardeşlerimle görüşme imkanım olursa da sevinirim.Telefonumu yazıyorum buraya 0533 7460321.
Bursa hakkında çok bilgim yok ama verdiğim adreste hem servis hemde etapların yerleri harita üstünde ayrıntılı şekilde mevcut.
yesıl dııl sanslı bursa .) ne guzel organızasyonlar war....
Bende gelmek istiyorumda acaba nerede durup izlemek daha mantikli..Güzel bir yer tavsiye edebilirmisin? Bolca fotoğraf çekmek istiyorumda
Mustafa abi telefonunu aldim...Müsait olursa servisede uğramak isterim..
az önce mustafa emir arkadaşımızla telefonda görüştük kendizi servis alanında volkan ışık ile konuşmuş sitemizden bahsetmiş ve bursadada sitenin üyelerinin olduğunu belirtmiş volkan ışık ve birkaç arkadaşıda punto kullanıcısı olduğunu söylemişler ve bizleri servis alanına davet etmişler tanişmak için.ulaşabildiğim arkadaşlara ulaştım sabah saat 10:00 da hürriyet çıkışındaki kafkasın pastanesinin önünde buluşup gideceğiz.gelmek isteyenlerle kafkasın orda buluşuruz.
iyi geceler
Emir, bir tanesin!![]()
![]()
offf yaa bursada olmak vardı...![]()
Arkadaşlar Servis Alanı Çıkışında görevliydim.Yorucu fakat zevkli geçti.Aldığmız övgüler ve teşekkürler bütün yorgunluğumuzu bir anda yok ediyor.Şükür alnımın akı ile görevimi yapıp dün akşam İzmire döndüm.
Bursada pazar günü yanıma gelip beni yalnız bırakmayan Atilla ve Erol Abilerime ve Mehmet,Sezgin ve Sinan kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.Yorgunluğum birazda sizin sayenizde hafifledi.
Mustafa Bursada Bize Göstermiş olduğun ilgiden hepimiz çok memnun kaldık..
Tekrar Bir araya gelebilirsek ne mutlu Biz...
Biz seni tanıdığımız için mutluyuz...
Umarım sende mutlu kalmışsındır...
Saygılarımla.....
neden olmasın yakın zamanda izmir grubu bir buluşma yaparsa imkan dahilinde gelmeye çalışırız.
iyi günler
evet mustafa bize servis alanında göstermiş olduğun yakın ilgiden dolayı bende çok teşekkür ederim bi an senmi misafirsin yoksam bizmi şaşırdım vallasenle tanışmak güzeldi saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri