Site daha önce verildi. Üzerinde tartışıldı konuşuldu. Biz şimdilik box larımızdan memnunuz.
Arkadaşlar,
Burada birçok kez konusuldu tartışıldı fakat internette gezerken belki çoğunuzun bildiği benim ise yeni gördüğüm bir powerbox daha buldum. İlgili linki veriyorum. İnceledikten sonra sizin kullandıklarınızdan yada önerdiklerinizden artı ve eksi yönlerini yazarsanız, bizim gibi bu uygulamayı almak isteyen arkadaşlar için çok yararlı olur.
Şimdiden teşekkürler
POWER SYSTEM..::::...TURKEY
Site daha önce verildi. Üzerinde tartışıldı konuşuldu. Biz şimdilik box larımızdan memnunuz.
bence bu konuda en güzel çip keşke garantiyi bitirmese direk...
sonuçta box biraz da motoru kandırarak güç elde ediyo ecu deişiminde motorun yazılımı komple deişmiş oluyo...
% 40 güç artışı
% 50 tork artışı..
bizim araçlar 190-200 tork buda demek tir 300 civarı tork
güçde 75-90 lık = 105-126 beygir demek oluyor..
bu yukleri bizim motorlar takviyesiz kaldırmaz.. yani sizin anlıyacağınız.. bana pek inandırıcı gelmedi..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
power system ı denemıstım bır modıfıye dukkanında hpt yı de denemıstım
ılk once ucretı yuksek oldugu ıcın ıı olcagını dusundugum power system ı denedık ve sonuc anlamsız bakan suratlar.. cunku arabada bnm hıssetmekte cok zorlandıgım kdr bır degısıklık oldu en basta ayar sorunlu dedık ayar yaptı arkadas ama yok ıcıme sınmedı tam cıkarken bır de gel otekı box ı deneyelım dedı hpt marka olan onu denedık ve aracın ısteklı hızlanması gozlerımı doldurdu..
bnm denemelerım umarım konuyu bıraz daha acıklıga kavusturmustur..
İyi bir box kullandığım için memnunum. Keşke daha yaygın ve daha Düzgün satıcıları olsa.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri