smart2go degil![]()
nokia maps dediğiniz smart2go programimi acaba?
ben smart2goyu yükledim.Fakat ozellikle yol bulma ozelliği cok kullanissizsiz.Yalovadan istanbul avrupasi yakasi biryer işaretliyorum.Beni Bursa-Çanakkale üzerinden götürüyordu![]()
smart2go degil![]()
ok Ugur ona bir bakiyim.
Atilla abi benim birader kendine almişti hiç kullanmadi.istersen soruyum ,uygun fiyata verir.getiriyim mangal partisinde![]()
Arkadaşlar ben bu proğramı kullanamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Özellikle Ankara ile ilgili haritayı nerden bulur nasıl yüklerim.
hangisinde takıldın neresinde takıldın arkadaşım?
Ugur kardeş programı indirdim telefona yükledim ama programı kullanmayı beceremedim.Bu konuda yardım istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
kardes wireless baglantin varsa bu baglanti ile internete baglan ve dunya uzerinde turkiyeyi bol telefonunun * tusunu kullanarak zoom yapabilirsin sen zoom yaptikca haritanın ayrıntılari yuklenecek ve bu yuklenen yerler daha sonra internet baglantisi olmadan gezilebilecek. Eger wireless yoksa telefonunda gprs uzerinden baglanmanı tavsiye etmem cunki cok buyuk bir veri alımı soz konusu kabarık fatura olusturur. Bu halde yapman gereken verdigim linkde (nokia download sayfasinda) sag taraftaki programı bilgisayarına yukle, telefonunun usb kablosu ile bilgisayarına bagla, bilgisayarina yukledigin prgramı calistir ve orda avrupa seceneginde turkiye yi sec yukle.
teşekkürler kardeş
rica ederim onemli degil
Nokia'nın PC 'e yüklenen yazılımını kurduktan sonra PC'i ne lazımsa yeniden başlatmak gerekiyor. Sonrasında ancak görüyor yazılım, kart okuyucu ya da telefonusag tarafta benim henuz calistiramadigim program ise sanirim istediginiz yerlerin haritasini bilgisayarınıza yukleyip ordan cep telefonunuza atarak maliyeti dusurme amacli.Harita için 24mb, Türkçe ses içinse 3 mb civarında dosya indiriyor
![]()
yok benm makinada int ve aynı anda kartı baglayamadım (usb ler krıldı biri calisiyor) o yuzden olmadida baska makinada yaptm hakancim sagol
bu arada punto yapmışız hayrlı olsn
![]()
Teşekkür ederim Uğur![]()
karti formatladım gitti iyi oldu bu konuyu buldugm linkleri koymus olmam ise yaradi![]()
arkadaslar n95 kullanan varmı gps? bu gps icin kayıt vs gerekiyormu lutfen yardım
n95 olan yok sanırım
![]()
ya n95 alacaktım cok pahalı suan icin n81 daha ygun geiyo arkadalar snaırımı ona yukleniyo bu gps yok sizler ne dersiniz ben sırf bu harita için alcam zaten
gps n81 de var biliyorum ben, biraz daha buyuk n95 e gore boy olarak, ancak kalınlık olarak daha ince ve kayar kapaklı olmayan modeldi degilmi n81?
vallla gps yok amasadece harita var oradan izleyeibliyosun bayide gormustum ama ste ayrınıtlı olarka nasıl bilmiyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri