Alıntı metehancihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya abi sana geçmiş olsunda onu bunu boşver anlatılana bak resme bak kim haklı kim haksız onu söyle bugün bu tırcı kaza yapar yarın benim babam yaparki Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun.Olan olaya artık çözüm yoktur herkes biliyor bunu ama adamı yalan yanlış şuçlayıp hakaret etmek nedir.Gebzede 1 tane punto var adam içinde alkol alarak göstere göstere geziyo bitanede benim mahallemde var tek kapı kaldırıma park edip duruyor noldu 2 etti ben şimdi puntocular böyle böyle yapıyo desem sen celallenmiycekmisin ?
Bak kardeşim fotoğraf her zaman doğruyu yansıtmaz. Benim kazamda da fotoğrafta sol lastiğim şeridin tam üstünde olduğundan dolayı ben haksız bulundum. Aslında suç tamamen sağ tarafa park eden ve sol şeritte olan kamyoncudaydı. Her neyse geldi geçti o ayrı.

Tabiki celallenmeyeceğim. Burda biz marka tartışması yapmıyoruz. Genel bir tır tartışması. Mesela şöyle desen olur. " Bütün Hatchback araç kullanıcıları alkollü kullanıyor " vs. Ama gel gelelim tır dedim mi ülkenin her yerinde ufak araç kullanıcıları tarafından bir korku bir çekinge var. Bizim burda yakın bir yerde taş ocakları var. Babamla her sabah işe giderken mecbur kamyon çıkış yolunun önünden geçiyoruz. Ana yola öyle bir dalıyorlarki önlerine ne çıksa alıp götürecek şekilde. Bir gün dikkat etmeyip gözden kaçırsak gelen kamyon çiğner bizi. Bunun gibi bir sürü örneği olan arkadaş vardır. Emin ol. Bunu kişisel algılama yani.