Dostum gel bak benim araca bu sorunlarla karşılaş ben sana anahtaları ruhsatı verir notere çek derim üzerine devrederim ciddiyim. Ben bu saydığın sorunlarla hiç karşılaşmadım biladerin çalıştığı doğuş otoda geçen lifte çektik aracı arka amartisörden ses geliyor diye ustaları sağolsun baktı VW ve Audi ustaları bakanlar da. Sorun ses çıkan parça meğerse arka koltuk kancaları çıktı speylediler halloldu. Ben VW çok beğenirdim ancak onlarda sorun dolu hani yine alırım artık Fiat da sözleşmem yok hatta memnun olmama rağmen bir sonraki araç Fiat olmayacak büyük ihtimal.Neticede inan ki benim iki puntomda da bu sorunlar olmadı İnşallah da olmaz. VW almam diye bişey de yok biliyor musun geçen polo kullandım 2012 model ne yalan söyleyim beğenmedim. Bana benim multiar evo daha iyi geldi bence polodan daha iyi ama tabii ki golfle kıyaslayamayız o daha iyi. VW ustaları diyor ki passat golf veya transporter alın sıkıntısı daha az Almanya üretimi. En çok sıkıntı meksika üretimi jetta da sonrada polonya üretimi poloda oluyor diyorlar.
Yer imleri