Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Punto mu satılığa koydum bakalım ne olacak?

mesut karael
    İl Başkanı
    (Şanlıurfa)
    mesutkarael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Şanlıurfa
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 16

kubilay bey tekrardan verdiğiniz fikirler ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim. Gerçekten belirttiğiniz fiyata bende satmak isterdim ama piyasa malum...çok araştırma yaptım, araç satış sitelerinin çoğunda emsal araçlara ve fiyatlara baktım...yazabileceğim en uygun piyasa fiyatı bu...

bu arada 2. elde 38 bin az da bir rakam değil...bu parayı nakit olarak verecek müşteride pek yok bireysel olarak. ama gerçekten aracımı kendi aracınız gibi sahiplenmeniz, değer ve kıymet vermeniz beni çok mutlu etti...çıkarsız yardımlaşma ve dayanışma bu olsa gerek..

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kubilay bey benim yorumlarımın nasıl olduğunu buradaki cümle alem bilir. Opel e geçmem bir şey ifade etmez. Her zaman olaylara objektif bakmaya çalışıyorum. Nedense başka marka aracı olan insanlar forumda objektif bir şey yazınca rahatsız olmalar oluyor. Burada anlaşalım. Ayrıca uygun derken evet fiyat biraz düşük kalmış demek istedim. Bu tepkileri vermeden önce ne demek istediğimi daha iyi anlarsanız düzgün iletişim kurabiliriz.. şu da var ki bu günlerde aşırı zamlar olmuştur. sıfır piyasası alt üst oldu. kimse sıfır araç almak istemiyor. Yeni astranın dizeli 57 milyardan başlıyor ama 2. elde 45 milyara alırsınız aynı aracı. Maalesef 2. el ile sıfır arasında ki miktar çok açıldı. ben burada kesinlikle sizin söylediğiniz ithamları yerine getirmiyorum. hayatımda hiçbir zaman Fiat baltalaması yapmadım. bu zamana kadar Fiat ne yaptıysa ya eleştirdik yada beğendik bunu da en açık yüreklilikle her konuda dile getirdim. özellikle sizden bunları duymak beni çok üzdü. Çünkü siz bu forumda uzun süredir paylaşım yapan bir arkadaşımızsınız. beni de aşağı yukarı tanımış olduğunuzu düşünüyordum..

Tayfun bey sözlerimde art niyet yok bunu sizde biliyosunuz. Lütfen üzülmeyin. Fiyat uygun cümlesi beni mahvediyo abi. Bu arabanın sıfırı 50 binin üzerinde. Fiyatlar zamanla oturur buna lafım yok ama FİAT markasının ederi gerçekten 38in üzerinde özellikle bunu belirtmek istedim. Hani araçlarımızı yüceltecektik abii. Sizi çok severim yorumlarınızıda takip ederim ve uzun zamandır yazıştığım insanlardansınız beni yanlış anlamayınn...
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı mesutkarael Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kubilay bey tekrardan verdiğiniz fikirler ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim. Gerçekten belirttiğiniz fiyata bende satmak isterdim ama piyasa malum...çok araştırma yaptım, araç satış sitelerinin çoğunda emsal araçlara ve fiyatlara baktım...yazabileceğim en uygun piyasa fiyatı bu...

bu arada 2. elde 38 bin az da bir rakam değil...bu parayı nakit olarak verecek müşteride pek yok bireysel olarak. ama gerçekten aracımı kendi aracınız gibi sahiplenmeniz, değer ve kıymet vermeniz beni çok mutlu etti...çıkarsız yardımlaşma ve dayanışma bu olsa gerek..
    Puntoo kardeşliği en azından araç zevklerimiz bir.... Lütfen 38 yazmayın araca...Son sözüm dahada karışmamda yazmamda...
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tayfun bey sözlerimde art niyet yok bunu sizde biliyosunuz. Lütfen üzülmeyin. Fiyat uygun cümlesi beni mahvediyo abi. Bu arabanın sıfırı 50 binin üzerinde. Fiyatlar zamanla oturur buna lafım yok ama FİAT markasının ederi gerçekten 38in üzerinde özellikle bunu belirtmek istedim. Hani araçlarımızı yüceltecektik abii. Sizi çok severim yorumlarınızıda takip ederim ve uzun zamandır yazıştığım insanlardansınız beni yanlış anlamayınn...
    Vallahi Kubilay o yüceltme başlığı altında hiç yazı yazmadım çünkü yüceltme yada alaçtma gerçekten Türkiye de bizim elimizde değil..eğer fiyatlarda hak etmediği değeri görmediğini düşünüyorsak bunda firmanın ve ülke insanının alışkanlıklarını da göz önüne almamız gerekir. Dediğim gibi şu anda piyasada inanılmaz rakamlar dolaşıyor sıfır araçlar ile ilgili. Benim gözümde çorsa punto polo gibi araçların kesinlikle sıfırının 35 lirayı geçmemesi gerekir..Astra bravo gibi araçların en dolusunun 50 yi geçmemesi gerekir. Geçenlerde arkadaşım 2013 bluemotion polo aldı boya değişen yok sıfır gibi 14 binde araba..40 milyar para verdi ben çok çok şaşırdım o paraya polo mu alınır diye ama maalesef bu hale geldik. Bence sıfır arabalar ile 2. eli uyumlu olmalı ama şu anda öyle bir karışık ki ortalık maalesef o oran yok..birde araç satışları neredeyse durma noktasına geldi ve paraya ihtiyacı olan insanlar uyguna vermeye başladı. Sende bana yanlış anlama Kubilay ama baltalama gibi ithamlarla konuşman beni çok üzdü çünkü benim FİAT a olmasa da gp olsun evo olsun bravo olsun ne kadar sevdiğimi bilirsin.. örnek olarak benden araç tavsiyesi isteyenlere evo segmentinde tek tavsiye ettiğim araç evodur..

6. Bu mesajı için 2 kişi tayfux'ye teşekkür etti:

aydın ali ayan
    anzar07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Şanlıurfa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 6

bencede 41 falan ama arkadaşlar ben arkadaşıma destek veriyorum burası urfa...burda yanlışsa mesut arkadaşım düzeltsin burda ww opel Renault...mesala 94 model r9 un 14 milyara gittiği bir yer...düşünün..arkadaş urfaya göre yazmış

Uğur Can ÖZER
    ucozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 1

Gerçekten de arabalarımız güzel ancak şu an piyasada acayip bir durgunluk var 2-3 ay öncesine göre. Ben severek aldığım ve bindiğim aracımı nakit ihtiyacından ilan sitesine koydum ve 20 günde sadece 1 kişi aradı. Üstelik fiyatıda gayet normal hiç mi hiç yüksek değil ancak araç satışları sanırım ağırlaştı.

Cihan GÜNDOĞDU
    Bolu_Beyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    14 KB 120
    Edilen teşekkür: 197

Hayırlı satışlar.

Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

hocam aciliyeti yoksa bencede fiyatınız düşük yükseltmeniz mantıklı siz aracı ne kadara almıştınız ?
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Olay tamamen marka algısı bende kendi adıma 3 ay önce sıfır 2013 modeli üzerindeki donanımlarla 70000TL olan aracımı 25000TL ucuza aldım. Sadece 12000km de ve 13 aylık araçtı. Aynı kriterlerdeki Golfü alacak olsaydım(km-yaş ve sıfır fiyatı) en az 65000 vermem gerekirdi.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Sayfa 2/2 İlkİlk 12