aksine..şaşırtıcı şekilde araç geniş hissi veriyor.Ön konsol geniş olduğu içindir belki.Uzun yolda 4 kişi rahatlıkla seyahat ettik.
Bu arada 90/95 emin değilim ancak. hava filtresi, yazılım ve downpipe uygulanmıl bir araçta 95i hatırlar gibiyim...araştırıyorum, bilgilendiririm...
bi de...Tercih meselesi.Bence evonun içi güzel, grandenin dışı güzel.Ufak dokunuşlarla içini de güzelleştirebilirsiniz elbet...
C2105 cihazımdan gönderildi
Tam tesine bi çok hb araçtan geniş iç bölümü
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
t-jet candır bas gaza gerisini düşünme tek düşüneceğin benzin olsun ağer hakkını veriyosa onuda takmıyosun
Evet Punto gayet ferah bir araç. Bagajı bazı rakiplerinden küçük olabilir ama iş görecek bir hacmi var. Özellikle ön kısmı yatık ön camdan dolayı çok ferah. Aynı şey benim eski aracım Citroen C1 için de geçerliydi. Dışardan kibrit kutusu gibiama ön kısmı çok ferahtı. Aynı şekilde onun da ön camı çok yatıktı.
Defalarca clio hb araca bindim ve kullandım ve inan bana punto clio dan 1 gömlek büyük bir araç hem de çekiş 1.5 olmasına karşın beni punto da ki gibi tatmin etmedi tek fark şu alt devirlerde clio motorun büyük olması avantajı ile daha çabuk toparlıyor bagaj olarakta puntoda yaşam alanına daha çok önem veriliği için bagajı biraz daha geri planda kalmış ancak ben her sene rize- istanbul -rize -sivas -istanbul-sivas-rize yapıyorum daha hiç bagaj sorunum olmadı![]()
Konu biancoangelo tarafından (05/03/2014 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
ben bir kaç hafta önce 2007 grande punto aldım
1,3dizel 6 ileri 90hp modeli
dün test ettim 3 kişi yüklü araç
saatte 190kmleri gördük.
ben memnunum.. yakıt o kadar basmama rahmen 6lt lerdeydi.
dönüşte 130 civarı geldim.. 5,9lt ye düştü.
kangoo dan sonra punto çok daha sıcak geldi bana..
Alpaslan Özalatur
2007 - Fiat Punto - Tek kapı 1,3 M.Jet - 6 ileri
Tekrar yorumlarınızı için saolun Grande punto düşünüyordum ama evo alıcam allahın izniyle 2012 model bugün adanaya gidiyorum adamla görüştüm arabayı servise koyucam sıkıntı yoksa hayırlısıyla alıp gelicem tekrar çok saoLun çok yardımcı oldunuz.
benım 4 ay oldu aracı aldıgım.evo modelıne bınmedım ama 2006 model aracta gerek dıreksıyonu olsun gerek ıcının genıslıgı olsun hassasıyetı surus keyfı ve 1.3 75 bıle olsa o ataklıgı ve turbo kullanımı gayet mukemmel.lutfen renodan bahsetmeyın bıle.ve suna emınım kı bır polodan cok cok daha ıyı araclarımız.ben 2010 model audı hachback 3 kapı araca bındım yemın ederım 3.kısı bındımı 1 saat yol gıdemezsınız.bır dıger ornek olarak benım ıhtıyarda 2012 model caddy var cok cıddıyım arada yıkamaya goturuyorum onu tıra bınmıs gıbı oluyorum.dıreksıyon seert araba bı yukseek fren taş gibi falan..cok sogutmus olabılırım dıger aracları ama benım gorusum bu.grande punto bi tarzmış diğerleri sadece imaj.
Konuyla çok alakası yok ama, Polo adını görünce yazmak istedim. Şirket aracımız 2013 model Polo TDI. Bizim Punto'ya kıyasla tek beğendiğim tarafı tokluk hissi. Yani kapı sesinden falan bahsetmiyorum. Bir çukurdan, bozuk zeminden geçtiğinizde Polo çok daha sağlam, sessiz hissettiriyor. Özellikle hemzemin geçitlerden geçerken ve eski, pütürlü, mıcırın üstüne zift atılarak yapılmış yollarda farkını gösteriyor. Yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım.
üstad 2013 model polo dıyorsun bırakta o kadar olsun.ki ben aracın genıslıgı ve surus keyfınden bahsettım.ama ona ragmen yınede bınmem.cıdden bı gp değil.bindim binmesem emin konusmam ama tabikide gorus ayrılıgı saygım sonsuz.
Yok dostum ben sana cevaben yazmadımPolo ismini görünce aklıma geldi, ondan yazdım sadece.
Benim aracım da 2012 model sıfır (2013 Ocak trafiğe çıkışlı daha doğrusu) ama bahsettiğim gibi Polo bazı koşullarda daha tok, çok bariz. Belki basitçe amortisörlerden kaynaklanıyordur bilemiyorum ama özellikle bozuk asfaltta Punto'nun genelinde rezonans çok daha fazla. Lastiklerim daha büyük ve geniş olmasına rağmen. Bunun dışında Punto Polo'yu her türlü döver, kıyas kabul etmez zaten![]()
Herkese merhaba adanaya gittim sözde evo alıcaktım ama arabanın baya bi hasarı çıktı o yüzden evo almadım gitmişken boş dönmekte istedemedim bu yüzden 2007 model grande punto aldım 39.000 de araçresimLer yarın gelicek bu gün fırsat bulamadım.
hayırlı olsun güle güle kullanın
iyi fiyata almışsınız. 2007 79 binde lpg li fire aracıma o fiyatı istiyorum bence gayet uygun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri