57 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Grande punto Almayı düşünüyorum bi bakmısınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    GURUR FİLİZ
    GURURGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 41

Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de kendi tecrübelerime dayanarak yorumumu yapayım;
    1.4 Fire ile 180-195'ler hayaldir. 170'i ancak görebilirsiniz (düzde, yüksüz).
    Ekonomik, sessiz bir motoru var. Sorunsuz olduğu kabul edilen başarılı bir motor. Ağrı'da nasıl bir trafik ve fiziksel yol koşulu var bilmiyorum ama bol yokuşlu bir yerde bu motor insanı biraz sıkabilir. Gerçi Dacia'dan sonra daha iyi olacağı muhakkak tabii. Eğer bütçeniz varsa, bol yokuşlu bir yerdeyseniz, tork avantajından ötürü dizel tercih edin derim. Tabii bu noktada da iklim koşulları devreye girecek, artık karar sizin.

Motor-performansı geçecek olursak, Cem'in de dediği gibi tam bir fiyat/performans aracı benim gözümde Punto. Ne vadediyorsa onu sunuyor, ne eksik ne fazla. Punto forumunda "Punto güzel bir araba mıdır" demek birazcık Sony bayisine girip "Sony'ler iyi mi" diye sormaya benziyor Mümkün olduğunca objektif olmaya çalışıyor tabii herkes ama biraz pozitif ayrımcılık yapıldığı gerçek. Yine de Dacia ile Punto'yu kıyaslamak bence de biraz abes olur. Arada çook fark var.

Özetle; alırsanız Dacia'dan sonra çok memnun kalırsınız. Tabii 2. el baktığınız için bu biraz da şans meselesi.
    Her kelimesine imzamı atarım.. çok güzel yazmışsınız gerçekten..
    Aynen öyle fire motorla düz yolda yüksüz ancak ve ancak 170 max. ben ne kadar da seri kullanım yapsam yine de 170 in üstünü göremedim.. logan dan sonra punto yeteri kadar konforlu gelecektir size.. He benim fikrim starjet motor bulabilirseniz o daha performanslı olacaktır ve sizi yokuşta da üzmeyecektir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Benzer Konular

1. Grande Punto 1.4 Fire S&S Euro 5 Dualogic Almayı Düşünüyorum...
    AhesteGP tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 23/04/2011, 20:54
  2. Grande punto almayı düşünüyorum, yardımcı olabiir misiniz?
    akyel tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 30/03/2011, 18:48
  3. Grande punto almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz ?
    Cleric tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 06/01/2011, 18:04
  4. Grande Punto 1.3 dynamic almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
    cgngr tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 02/12/2010, 21:09
  5. 0 grande punto almayı düşünüyorum fiyatlar sizce nasıl
    adnan33 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 21/04/2010, 12:17

Yer imleri

Yer imleri