Ben de kendi tecrübelerime dayanarak yorumumu yapayım;
1.4 Fire ile 180-195'ler hayaldir. 170'i ancak görebilirsiniz (düzde, yüksüz).
Ekonomik, sessiz bir motoru var. Sorunsuz olduğu kabul edilen başarılı bir motor. Ağrı'da nasıl bir trafik ve fiziksel yol koşulu var bilmiyorum ama bol yokuşlu bir yerde bu motor insanı biraz sıkabilir. Gerçi Dacia'dan sonra daha iyi olacağı muhakkak tabii. Eğer bütçeniz varsa, bol yokuşlu bir yerdeyseniz, tork avantajından ötürü dizel tercih edin derim. Tabii bu noktada da iklim koşulları devreye girecek, artık karar sizin.
Motor-performansı geçecek olursak, Cem'in de dediği gibi tam bir fiyat/performans aracı benim gözümde Punto. Ne vadediyorsa onu sunuyor, ne eksik ne fazla. Punto forumunda "Punto güzel bir araba mıdır" demek birazcık Sony bayisine girip "Sony'ler iyi mi" diye sormaya benziyor

Mümkün olduğunca objektif olmaya çalışıyor tabii herkes ama biraz pozitif ayrımcılık yapıldığı gerçek. Yine de Dacia ile Punto'yu kıyaslamak bence de biraz abes olur. Arada çook fark var.
Özetle; alırsanız Dacia'dan sonra çok memnun kalırsınız. Tabii 2. el baktığınız için bu biraz da şans meselesi.
Yer imleri